1/6 Measuring Template (A2) & 1/8 Measuring Template (A2)
A2 Quillingtemplate med 1/8 til 1/32 på den ene side og 1/6 til 1/24 på den anden side. Fantastisk måleark til at lave stjerne og blomster på. Lad posen blive på og læg den oven på foamboards eller papplade.
Kæmpe stort ark så man bliver nødt til at lægge 2 A3 foamboard ved siden af hinanden under templaten.

Giver rigtig mange muligheder.
Vis mere
Vis mindre

1/6 Measuring Template (A2) & 1/8 Measuring Template (A2)

Varenummer: 98970-1
DKK 59,50
Antal
   På lager
Karen-Marie Klip & Papir A/S

Karen-Marie Klip & Papir A/S samt Papirmuseets By A/S ligger under samme tag.  Vi bor i et 800 m2 stort hus der er bygget op som en by med gader, en café, Papirmuseum, lager og produktion. Du får nemt en dag til at gå i papirmuseets By A/S i Gråsten - med dig hjem får du masser af inspiration til de smukkeste qulling-projekter, origami, ideer til kort, indbydelser, poser o.s.v. Du kan selv være kreativ,- tá endelig plads i cafeen og gå blot i gang, vi hjælper dig gerne. Hele året kan man komme i julehumør på julevejen.

Hvad er quilling?

Quilling er en teknik der går langt, langt tilbage i tiden - i renæssancen startede nonner og munke teknikken ved at bruge strimlerne fra renskæring af håndlavede bøger til sirlige dekorationer.
Quilling er en papirteknik, hvor papirstimler rulles, formes og limes sammen til dekorative design. Der kan laves fra helt enkle figurer til meget komplekse mønstre.

Karen-Marie Klip & Papir A/S  |   Bomhusvej 3   |  DK-6300 Gråsten   |   + 45 74 65 18 17   |   info@karenmarieklip.dk
0