Bog: 24 Nisser & 117 Things
En bog, hvor der trylles utrolige nisser og miniatureting frem med 3D quilling teknik og papirstrimler.

Bogen er på 76 sider, er trykt med engelsk, tysk, fransk og dansk tekst. Der er trin for trin billeder der forklarer det meste.

Fra lillebitte kop rullet af en enkelt papirstrimmel til en hel nissefamilie. Super flotte 3D nisser , grantræer, køkkenudstyr, komfur, kane og hest, værktøj, træmøbler, musik og mad m.m. Bogen er fyldt med de skønneste nisser og 117 ting.

Ønsker du at få bogen signeret skriv blot dette i kommentarfeltet.

Vis mere
Vis mindre

Bog: 24 Nisser & 117 Things

Varenummer: 87210
DKK 119,50
Antal
   På lager
Karen-Marie Klip & Papir A/S

Karen-Marie Klip & Papir A/S samt Papirmuseets By A/S ligger under samme tag.  Vi bor i et 800 m2 stort hus der er bygget op som en by med gader, en café, Papirmuseum, lager og produktion. Du får nemt en dag til at gå i papirmuseets By A/S i Gråsten - med dig hjem får du masser af inspiration til de smukkeste qulling-projekter, origami, ideer til kort, indbydelser, poser o.s.v. Du kan selv være kreativ,- tá endelig plads i cafeen og gå blot i gang, vi hjælper dig gerne. Hele året kan man komme i julehumør på julevejen.

Hvad er quilling?

Quilling er en teknik der går langt, langt tilbage i tiden - i renæssancen startede nonner og munke teknikken ved at bruge strimlerne fra renskæring af håndlavede bøger til sirlige dekorationer.
Quilling er en papirteknik, hvor papirstimler rulles, formes og limes sammen til dekorative design. Der kan laves fra helt enkle figurer til meget komplekse mønstre.

Karen-Marie Klip & Papir A/S  |   Bomhusvej 3   |  DK-6300 Gråsten   |   + 45 74 65 18 17   |   info@karenmarieklip.dk
0