25 mm mix - rød Tern, rød prik, hvid prik, blad, snefnug
25 mm mix - rød Tern, rød prik, hvid prik, blad, snefnug
Pakning med mixede quillingstrimler.
25 mm x 450 mm.
60 strimler.
120 gram.
5 forskellige mønstre i røde og hvide farver: Tern, røde prikker, hvide prikker, blade og snefnug.
12 stk af hver

Husk at forlænge strimlerne til 900 mm, hvis du vil flette stjerner af dem. Dette gøres ved at tape dem i forlængelse af hinanden med 3 mm dobbeltklæbende tape.

Desuden egnede til blomster, små flettehjerter og flagranker. Vejledninger til disse findes i Paper Passion 5 magasinet.
Vis mere
Vis mindre

25 mm mix - rød Tern, rød prik, hvid prik, blad, snefnug

Varenummer: 7316025287
DKK 55,00
Antal
   På lager
Karen-Marie Klip & Papir A/S

Karen-Marie Klip & Papir A/S samt Papirmuseets By A/S ligger under samme tag.  Vi bor i et 800 m2 stort hus der er bygget op som en by med gader, en café, Papirmuseum, lager og produktion. Du får nemt en dag til at gå i papirmuseets By A/S i Gråsten - med dig hjem får du masser af inspiration til de smukkeste qulling-projekter, origami, ideer til kort, indbydelser, poser o.s.v. Du kan selv være kreativ,- tá endelig plads i cafeen og gå blot i gang, vi hjælper dig gerne. Hele året kan man komme i julehumør på julevejen.

Hvad er quilling?

Quilling er en teknik der går langt, langt tilbage i tiden - i renæssancen startede nonner og munke teknikken ved at bruge strimlerne fra renskæring af håndlavede bøger til sirlige dekorationer.
Quilling er en papirteknik, hvor papirstimler rulles, formes og limes sammen til dekorative design. Der kan laves fra helt enkle figurer til meget komplekse mønstre.

Karen-Marie Klip & Papir A/S  |   Bomhusvej 3   |  DK-6300 Gråsten   |   + 45 74 65 18 17   |   info@karenmarieklip.dk
0