3D Boat quilling instruction
A4 foldeinstruktion til 3D Fiskerbåde og sejlskibe

I denne folder viser vi trin for trin billeder af hvordan man laver de flotte 3d både og sejlskibe i forskellige størrelser. Idefotos og fremgangsmåde. Den største båd bliver 16 cm i højden, den mindste bliver 4 cm.

Du får også brug for:
mixstrimler Maritim
lim
træpind
tandstikker
papir til sejl
3 mm dobbeltklæbende tape
quillingpen
saks
helpinghand

Vis mere
Vis mindre

3D Boat quilling instruction

Varenummer: 248
DKK 29,50
Antal
   På lager
Karen-Marie Klip & Papir A/S

Karen-Marie Klip & Papir A/S samt Papirmuseets By A/S ligger under samme tag.  Vi bor i et 800 m2 stort hus der er bygget op som en by med gader, en café, Papirmuseum, lager og produktion. Du får nemt en dag til at gå i papirmuseets By A/S i Gråsten - med dig hjem får du masser af inspiration til de smukkeste qulling-projekter, origami, ideer til kort, indbydelser, poser o.s.v. Du kan selv være kreativ,- tá endelig plads i cafeen og gå blot i gang, vi hjælper dig gerne. Hele året kan man komme i julehumør på julevejen.

Hvad er quilling?

Quilling er en teknik der går langt, langt tilbage i tiden - i renæssancen startede nonner og munke teknikken ved at bruge strimlerne fra renskæring af håndlavede bøger til sirlige dekorationer.
Quilling er en papirteknik, hvor papirstimler rulles, formes og limes sammen til dekorative design. Der kan laves fra helt enkle figurer til meget komplekse mønstre.

Karen-Marie Klip & Papir A/S  |   Bomhusvej 3   |  DK-6300 Gråsten   |   + 45 74 65 18 17   |   info@karenmarieklip.dk
0