3D Christmas Trees Kit
Kit med materiale og opskrift til i alt 5 stk  3D grantræer uden pynt.
2 store
2 mellem
1 lille

Sværhedsgrad: Niveau 2 af 7
Du får lært at lave stammer med 3d teknikken og at klippe frynser i 15, 25 og 35 mm strimler til træerne.
På kittet er der idebilleder til hvordan du kan pynte træerne og bruge dem i dukkehuse, nisselandskab eller på julebordet.
Vis mere
Vis mindre

3D Christmas Trees Kit

Varenummer: 881426
DKK 85,00
Antal
   På lager
Karen-Marie Klip & Papir A/S

Karen-Marie Klip & Papir A/S samt Papirmuseets By A/S ligger under samme tag.  Vi bor i et 800 m2 stort hus der er bygget op som en by med gader, en café, Papirmuseum, lager og produktion. Du får nemt en dag til at gå i papirmuseets By A/S i Gråsten - med dig hjem får du masser af inspiration til de smukkeste qulling-projekter, origami, ideer til kort, indbydelser, poser o.s.v. Du kan selv være kreativ,- tá endelig plads i cafeen og gå blot i gang, vi hjælper dig gerne. Hele året kan man komme i julehumør på julevejen.

Hvad er quilling?

Quilling er en teknik der går langt, langt tilbage i tiden - i renæssancen startede nonner og munke teknikken ved at bruge strimlerne fra renskæring af håndlavede bøger til sirlige dekorationer.
Quilling er en papirteknik, hvor papirstimler rulles, formes og limes sammen til dekorative design. Der kan laves fra helt enkle figurer til meget komplekse mønstre.

Karen-Marie Klip & Papir A/S  |   Bomhusvej 3   |  DK-6300 Gråsten   |   + 45 74 65 18 17   |   info@karenmarieklip.dk
0