3D klæbehjerter 1 mm
Ark med 3D klæbepuder formet som hjerter.
1 mm høje.
Antal hjerter:
4 store
6 mellem
14 små

Klæbepuder i hjerteform. Til kort, som vedhæng, scrapbooking eller som lukning på gaver.

Kom laser smådele på, eller klip små stykker papir og lav mosaik. Sæt en tekst på eller.... klæb hjerterne ovenpå hinanden. Drys med glimmer eller guld/sølv flager.
Vis mere
Vis mindre

3D klæbehjerter 1 mm

Varenummer: 01411
DKK 19,50
Antal
   På lager
Relaterede varer
Karen-Marie Klip & Papir A/S

Karen-Marie Klip & Papir A/S samt Papirmuseets By A/S ligger under samme tag.  Vi bor i et 800 m2 stort hus der er bygget op som en by med gader, en café, Papirmuseum, lager og produktion. Du får nemt en dag til at gå i papirmuseets By A/S i Gråsten - med dig hjem får du masser af inspiration til de smukkeste qulling-projekter, origami, ideer til kort, indbydelser, poser o.s.v. Du kan selv være kreativ,- tá endelig plads i cafeen og gå blot i gang, vi hjælper dig gerne. Hele året kan man komme i julehumør på julevejen.

Hvad er quilling?

Quilling er en teknik der går langt, langt tilbage i tiden - i renæssancen startede nonner og munke teknikken ved at bruge strimlerne fra renskæring af håndlavede bøger til sirlige dekorationer.
Quilling er en papirteknik, hvor papirstimler rulles, formes og limes sammen til dekorative design. Der kan laves fra helt enkle figurer til meget komplekse mønstre.

Karen-Marie Klip & Papir A/S  |   Bomhusvej 3   |  DK-6300 Gråsten   |   + 45 74 65 18 17   |   info@karenmarieklip.dk
0