Indhold:
170 strimler.
5 x 450mm og 3 x 450mm
I farverne: elfenben, lyseblå, lyserød, grøn med prikker og lilla med prikker.
1 quillingpen og
vejledning.

Til 24 - 36 æg. Alt efter størrelse.

Niveau: 2 af 7.

Du har også brug for: Karen-Maries lim, helping hand og en saks.
Lav flotte 3D quilling æg i pastelfarver. Lyst og flot til påsken. Hæng dem på nogle grene eller bind dem ved en lille gave.
Vis mere
Vis mindre

3D Mini-eggs pastel with tool

Varenummer: 53350104-T
DKK 72,00
Antal
   På lager
Karen-Marie Klip & Papir A/S

Karen-Marie Klip & Papir A/S samt Papirmuseets By A/S ligger under samme tag.  Vi bor i et 800 m2 stort hus der er bygget op som en by med gader, en café, Papirmuseum, lager og produktion. Du får nemt en dag til at gå i papirmuseets By A/S i Gråsten - med dig hjem får du masser af inspiration til de smukkeste qulling-projekter, origami, ideer til kort, indbydelser, poser o.s.v. Du kan selv være kreativ,- tá endelig plads i cafeen og gå blot i gang, vi hjælper dig gerne. Hele året kan man komme i julehumør på julevejen.

Hvad er quilling?

Quilling er en teknik der går langt, langt tilbage i tiden - i renæssancen startede nonner og munke teknikken ved at bruge strimlerne fra renskæring af håndlavede bøger til sirlige dekorationer.
Quilling er en papirteknik, hvor papirstimler rulles, formes og limes sammen til dekorative design. Der kan laves fra helt enkle figurer til meget komplekse mønstre.

Karen-Marie Klip & Papir A/S  |   Bomhusvej 3   |  DK-6300 Gråsten   |   + 45 74 65 18 17   |   info@karenmarieklip.dk
0