3D quilling Rainbow fish kit w/tools
Kit med strimler til 5 stk 3d fisk i regnbuefarver.
Sværhedgrad: Niveau 2 ud af 7.
1 stor: 180mm, 2 mellen: 140mm og 2 små: 95mm.
Indhold: 4 sidet A4 instruktionsfoler med trin for trinbilleder og 1:1 billeder af fiskene. Incl. Quillingpen og helping hand.

Du har også brug for: papirlim, saks og evt. Grønne papringe til en uro
Vis mere
Vis mindre

3D quilling Rainbow fish kit w/tools

Varenummer: 249287-T
DKK 179,50
Antal
   På lager
Karen-Marie Klip & Papir A/S

Karen-Marie Klip & Papir A/S samt Papirmuseets By A/S ligger under samme tag.  Vi bor i et 800 m2 stort hus der er bygget op som en by med gader, en café, Papirmuseum, lager og produktion. Du får nemt en dag til at gå i papirmuseets By A/S i Gråsten - med dig hjem får du masser af inspiration til de smukkeste qulling-projekter, origami, ideer til kort, indbydelser, poser o.s.v. Du kan selv være kreativ,- tá endelig plads i cafeen og gå blot i gang, vi hjælper dig gerne. Hele året kan man komme i julehumør på julevejen.

Hvad er quilling?

Quilling er en teknik der går langt, langt tilbage i tiden - i renæssancen startede nonner og munke teknikken ved at bruge strimlerne fra renskæring af håndlavede bøger til sirlige dekorationer.
Quilling er en papirteknik, hvor papirstimler rulles, formes og limes sammen til dekorative design. Der kan laves fra helt enkle figurer til meget komplekse mønstre.

Karen-Marie Klip & Papir A/S  |   Bomhusvej 3   |  DK-6300 Gråsten   |   + 45 74 65 18 17   |   info@karenmarieklip.dk
0