Adventshouse kit
Adventshouse kit
Adventshouse kit
Indhold:
349 dele.
37 låg
24 æsker
Quillingstrimler
Klippeark
4 stk. A4 hvid karton
Vejledning.

Julekalender lavet i æsker med quilling dekorationer og knapper. 24 æsker der kan åbnes og indvendig har målene: 6 cm x 10,7 cm.

Lav selv en flot julekalender med 24 æsker. Pynt med quillingfigurer og quilling-knapper. Pynt rummet i midten med små 3D quilling nisser og lav miniature-quilling som kan fylde rummet i midten af kalenderhuset.
Genbrug kalenderen år efter år, pynt evt med nyt quillinginventar.
Dukkehusmøblerne i quilling er supersøde at stille ind. Sæt med disse finder du under relationer.

Du har også brug for: quillingpen, 3 mm dop.klæbende tape, lim og en saks.
Vis mere
Vis mindre

Adventshouse kit

Varenummer: 80750
DKK 459,50
Antal
   På lager
Karen-Marie Klip & Papir A/S

Karen-Marie Klip & Papir A/S samt Papirmuseets By A/S ligger under samme tag.  Vi bor i et 800 m2 stort hus der er bygget op som en by med gader, en café, Papirmuseum, lager og produktion. Du får nemt en dag til at gå i papirmuseets By A/S i Gråsten - med dig hjem får du masser af inspiration til de smukkeste qulling-projekter, origami, ideer til kort, indbydelser, poser o.s.v. Du kan selv være kreativ,- tá endelig plads i cafeen og gå blot i gang, vi hjælper dig gerne. Hele året kan man komme i julehumør på julevejen.

Hvad er quilling?

Quilling er en teknik der går langt, langt tilbage i tiden - i renæssancen startede nonner og munke teknikken ved at bruge strimlerne fra renskæring af håndlavede bøger til sirlige dekorationer.
Quilling er en papirteknik, hvor papirstimler rulles, formes og limes sammen til dekorative design. Der kan laves fra helt enkle figurer til meget komplekse mønstre.

Karen-Marie Klip & Papir A/S  |   Bomhusvej 3   |  DK-6300 Gråsten   |   + 45 74 65 18 17   |   info@karenmarieklip.dk
0