Airy Wheels
A4 Instruktionsfolder

I denne instruktionsfolder viser vi den super flotte og sjove fletteteknik hvor man fletter rundt om en tusch eller limflaske. Vi har kaldt teknikken for: Airy wheel

Lav de skønneste og mest elegante og luftige julekugler i alle farver. Vi har brugt 5 mm strimler.

I instruktionen er vist trin for trin billeder, super vejledning og flotte billeder af modellerne.
Vi andbefaler at man prøver at flette Pariswheel først. Dette er en variation af denne kugle.

Vis mere
Vis mindre

Airy Wheels

Varenummer: 240
DKK 29,50
Antal
   På lager
Karen-Marie Klip & Papir A/S

Karen-Marie Klip & Papir A/S samt Papirmuseets By A/S ligger under samme tag.  Vi bor i et 800 m2 stort hus der er bygget op som en by med gader, en café, Papirmuseum, lager og produktion. Du får nemt en dag til at gå i papirmuseets By A/S i Gråsten - med dig hjem får du masser af inspiration til de smukkeste qulling-projekter, origami, ideer til kort, indbydelser, poser o.s.v. Du kan selv være kreativ,- tá endelig plads i cafeen og gå blot i gang, vi hjælper dig gerne. Hele året kan man komme i julehumør på julevejen.

Hvad er quilling?

Quilling er en teknik der går langt, langt tilbage i tiden - i renæssancen startede nonner og munke teknikken ved at bruge strimlerne fra renskæring af håndlavede bøger til sirlige dekorationer.
Quilling er en papirteknik, hvor papirstimler rulles, formes og limes sammen til dekorative design. Der kan laves fra helt enkle figurer til meget komplekse mønstre.

Karen-Marie Klip & Papir A/S  |   Bomhusvej 3   |  DK-6300 Gråsten   |   + 45 74 65 18 17   |   info@karenmarieklip.dk
0