Basic card kit/ green 20 card
Indhold:
6 stk. grønne prikker og striber. 10 x 30,5 cm.
3 stk. grøn. Tillykke på flere sprog. 10 x 30,5 cm.
30 stk. 20 x 20 cm grøn origamipapir.
4 stk. lyseblå papir med prikker A5.
10 stk. Nature white A5 papir.
1 stk. Arancio orange A5 papir.

Basis kit til 20 dobbelte kort i grøn, hvid og lyseblå - de er lige til at folde. C6 kuverter foldes af 20 x 20 cm papir ved hjælp af kuvertskabelonen. De kan dekoreres med mange forskellige typer pynt. I sættet medfølger 3 tillykkeark på flere sprog.
Vis mere
Vis mindre

Basic card kit/ green 20 card

Varenummer: 2000
DKK 79,50
Antal
   På lager
Relaterede varer
Karen-Marie Klip & Papir A/S

Karen-Marie Klip & Papir A/S samt Papirmuseets By A/S ligger under samme tag.  Vi bor i et 800 m2 stort hus der er bygget op som en by med gader, en café, Papirmuseum, lager og produktion. Du får nemt en dag til at gå i papirmuseets By A/S i Gråsten - med dig hjem får du masser af inspiration til de smukkeste qulling-projekter, origami, ideer til kort, indbydelser, poser o.s.v. Du kan selv være kreativ,- tá endelig plads i cafeen og gå blot i gang, vi hjælper dig gerne. Hele året kan man komme i julehumør på julevejen.

Hvad er quilling?

Quilling er en teknik der går langt, langt tilbage i tiden - i renæssancen startede nonner og munke teknikken ved at bruge strimlerne fra renskæring af håndlavede bøger til sirlige dekorationer.
Quilling er en papirteknik, hvor papirstimler rulles, formes og limes sammen til dekorative design. Der kan laves fra helt enkle figurer til meget komplekse mønstre.

Karen-Marie Klip & Papir A/S  |   Bomhusvej 3   |  DK-6300 Gråsten   |   + 45 74 65 18 17   |   info@karenmarieklip.dk
0