Star Quilling System 2 basis template
Star Quilling System 2 basis template
Basic template med fremgangsmåde til hvordan du laver stjerne-moduler efter star quilling system 2.
En forbedring af teknikken star quilling system 1.
På templaten lærer du at lave 1/6, 1/7, 1/8 og 1/10 quillingstjerner. Vi viser hvordan man bygger moduler sammen til stjerneskellettet uden fyld.
Niveau 2 af 7

Du får også brug for: 1/6 og 1/7 A3 måletemlate, A3 foamboard, lim, 3 mm dobbeltklæbende tape, knappenåle


Vis mere
Vis mindre

Star Quilling System 2 basis template

Varenummer: 0230-1
DKK 25,00
Antal
   På lager
Karen-Marie Klip & Papir A/S

Karen-Marie Klip & Papir A/S samt Papirmuseets By A/S ligger under samme tag.  Vi bor i et 800 m2 stort hus der er bygget op som en by med gader, en café, Papirmuseum, lager og produktion. Du får nemt en dag til at gå i papirmuseets By A/S i Gråsten - med dig hjem får du masser af inspiration til de smukkeste qulling-projekter, origami, ideer til kort, indbydelser, poser o.s.v. Du kan selv være kreativ,- tá endelig plads i cafeen og gå blot i gang, vi hjælper dig gerne. Hele året kan man komme i julehumør på julevejen.

Hvad er quilling?

Quilling er en teknik der går langt, langt tilbage i tiden - i renæssancen startede nonner og munke teknikken ved at bruge strimlerne fra renskæring af håndlavede bøger til sirlige dekorationer.
Quilling er en papirteknik, hvor papirstimler rulles, formes og limes sammen til dekorative design. Der kan laves fra helt enkle figurer til meget komplekse mønstre.

Karen-Marie Klip & Papir A/S  |   Bomhusvej 3   |  DK-6300 Gråsten   |   + 45 74 65 18 17   |   info@karenmarieklip.dk
0