Plaitbasket instruction
I denne instruktion viser Karen-Marie hvordan man fletter de skønneste kurve af strimler.
Store som små, alt efter strimmel-brede.
Du kan bruge strimmler lige fra 3 mm til 35 mm. Der bliver vist trin for trin billeder og du har yderlige brug for: lim, saks, strimler, lineal, nåle, en af de blå måleplade

Kom ét lille glas med en buket i kurven, eller indpakkede bolsjer, nødder etc.
Fin til gaveindpakning, opbevaring osv.

NB: Du kan til flettekurve fint bruge "rester" af strimmelpakninger.
Vis mere
Vis mindre

Plaitbasket instruction

Varenummer: 193
DKK 29,50
Antal
   På lager
Karen-Marie Klip & Papir A/S

Karen-Marie Klip & Papir A/S samt Papirmuseets By A/S ligger under samme tag.  Vi bor i et 800 m2 stort hus der er bygget op som en by med gader, en café, Papirmuseum, lager og produktion. Du får nemt en dag til at gå i papirmuseets By A/S i Gråsten - med dig hjem får du masser af inspiration til de smukkeste qulling-projekter, origami, ideer til kort, indbydelser, poser o.s.v. Du kan selv være kreativ,- tá endelig plads i cafeen og gå blot i gang, vi hjælper dig gerne. Hele året kan man komme i julehumør på julevejen.

Hvad er quilling?

Quilling er en teknik der går langt, langt tilbage i tiden - i renæssancen startede nonner og munke teknikken ved at bruge strimlerne fra renskæring af håndlavede bøger til sirlige dekorationer.
Quilling er en papirteknik, hvor papirstimler rulles, formes og limes sammen til dekorative design. Der kan laves fra helt enkle figurer til meget komplekse mønstre.

Karen-Marie Klip & Papir A/S  |   Bomhusvej 3   |  DK-6300 Gråsten   |   + 45 74 65 18 17   |   info@karenmarieklip.dk
0