Besøg butikken


Besøg butikken Papirmuseets By

Besøg vores 800m2 store butik i Gråstens udkant. Butikken er indrettet som en lille by med huse, gader, et lille torv og en Café.
Her kan du se vores papirverden i virkeligheden, købe ind, gå på kursus og se de nyeste ideer vi går og bobler med.

I Papirmuseets By A/S i Gråsten er der masser af varer der ikke er at finde her på shoppen. Så det er bestemt et besøg værd.


Her bor vi

Papirmuseets By A/S
Bomhusvej 3
6300 Gråsten

Find vej her


Åbningstider for Papirmuseets By

Mandag-fredag: 10.00-17.30
Lørdag: 10.00-16.00
Søn- og helligdage: lukketMuseum og udstilling

Besøg ”Det Ganske Lille Papirmuseum”  og bliv klogere på  papir fra både før og nu. Her vises papirting, der er præget, klippet, rullet, vævet, flettet, formet, revet og foldet. Samlingen er spændende udstillet på 1. sal i Papirmuseets By. Gratis entré.

Udstillingen ”Hvad er Quilling” viser på en enkel måde hvad  denne fantastiske papirteknik er. Quilling går tilbage til renæssencen, men har i de senere år vækket stor interesse. Der er mange flotte modeller og eksempler på værker af lokale quillingkunstnere.Jul i Papirmuseets By

Gå en tur I en julepyntet by – der er altid tørvejr i gaderne med huse af papir og masser af ideer til julepynt og gaver, man selv kan lave- selvfølgelig af papir. Bemærk udstillingen med stjerner af papirposer. Og høker Nissens butik. I december er der julegave til alle kunder. Gratis entré.Festideer

Festudstilling.
”Din fest”- udstilling med kreative festborde, indbydelser og pynt. Her kan man finde inspiration til konfirmation, fødselsdage, bryllup, kobberbryllup, sølvbryllup og guldbryllup og andre store festdage.

Vi hjælper dig med sammensætningen af farver og materialer.
Sommerfugletårn

I vores butik har vi et tårn og et rundt tårnvindue - børn elsker at løbe op af trapperne til rummet øverst oppe og vi vil gerne lave et spændende mål for dem og andre, der går op og nyder udsigten.
I vinduet er der en kæmpe sommerfugl lavet som quillingmosaik.
Nyd også de øvrige motiver i vinduerne på Papirmuseets By A/S i Gråsten.Haven

Bygningen er omkranset af et smukt haveanlæg på 12.000 m2.
Gå en tur ad de snoede stier og se flotte bede, rosebuer, spændende træer, buske og ikke mindst de kæmpestore Gunneraplanter.
Jørgen Fabricius har anlagt haven og hvis du møder ham, giver han gerne tip om planterne.

Gruppebesøg

Vi laver gerne specialarrangementer for besøgende i grupper.
Der kan bestilles kaffe, kage eller andet traktement.
Bestil venligst i god tid og aftal nærmere på telefonnr. 74651817
Vi anbefaler at man afsætter god tid, så der er tid til at få set butikken og museet.


Besøg quillingstrimmelpakkeriet

Følg fremstillingen af vores produkter. Pakkedamerne byder jer velkommen ind i pakkeriet alle hverdage mellem kl. 10.30 - 11.30.
Kom om bag butikken og se lageret og pakkeriet i aktion.Andre aktiviteter i butikken

Klik her


Muligheder for overnatning

Har du brug for overnatning? Klik her
Karen-Marie Klip & Papir A/S

Karen-Marie Klip & Papir A/S samt Papirmuseets By A/S ligger under samme tag.  Vi bor i et 800 m2 stort hus der er bygget op som en by med gader, en café, Papirmuseum, lager og produktion. Du får nemt en dag til at gå i papirmuseets By A/S i Gråsten - med dig hjem får du masser af inspiration til de smukkeste qulling-projekter, origami, ideer til kort, indbydelser, poser o.s.v. Du kan selv være kreativ,- tá endelig plads i cafeen og gå blot i gang, vi hjælper dig gerne. Hele året kan man komme i julehumør på julevejen.

Hvad er quilling?

Quilling er en teknik der går langt, langt tilbage i tiden - i renæssancen startede nonner og munke teknikken ved at bruge strimlerne fra renskæring af håndlavede bøger til sirlige dekorationer.
Quilling er en papirteknik, hvor papirstimler rulles, formes og limes sammen til dekorative design. Der kan laves fra helt enkle figurer til meget komplekse mønstre.

Karen-Marie Klip & Papir A/S  |   Bomhusvej 3   |  DK-6300 Gråsten   |   + 45 74 65 18 17   |   info@karenmarieklip.dk
0