Betingelser

Papirmuseets By A/S
Bomhusvej 3
6300 Gråsten

CVR nr. 26 50 26 83

Betaling

Du betaler med Visa/Dankort, MasterCard, Visa Electron og JCB. Vi trækker først varebeløbet, når varerne bliver sendt til dig. Du indtaster dine kortoplysninger via en sikker forbindelse – PBS internet betaling.

Institutioner og skoler m.m.
Hvis I ikke har et login, så ring og få et på tlf. 74 65 22 56.
14 dage netto kontant med elektronisk faktura til alle offentlige institutioner, jf. lov om
elektronisk fakturering (EAN).

Priser

Alle priser er inkl. moms. Vi forbeholder os ret til prisændringer og tager forbehold for trykfejl.

Forsendelse

For Slutforbruger:
Til Danmark tillægges kr. 50,00 til dækning af porto for alle ordre under kr. 600,00. Fragten er gratis for køb over kr. 600,00
OBS andre porto priser på andre lande.

Forhandlere

Nye forhandlere ring på tlf: 74 65 18 17 eller mail: gitte@karenmarieklip.dk for betingelserne og et login til vores forhandlerside på vores webshop.
Karen-Marie Klip & Papir A/S

Karen-Marie Klip & Papir A/S samt Papirmuseets By A/S ligger under samme tag.  Vi bor i et 800 m2 stort hus der er bygget op som en by med gader, en café, Papirmuseum, lager og produktion. Du får nemt en dag til at gå i papirmuseets By A/S i Gråsten - med dig hjem får du masser af inspiration til de smukkeste qulling-projekter, origami, ideer til kort, indbydelser, poser o.s.v. Du kan selv være kreativ,- tá endelig plads i cafeen og gå blot i gang, vi hjælper dig gerne. Eller prøv teknikkerne af i teknik-baren" Hele året kan man komme i julehumør på julevejen.

Hvad er quilling?

Quilling er en teknik der går langt, langt tilbage i tiden - i renæssancen startede nonner og munke teknikken ved at bruge strimlerne fra renskæring af håndlavede bøger til sirlige dekorationer.
Quilling er en papirteknik, hvor papirstimler rulles, formes og limes sammen til dekorative design. Der kan laves fra helt enkle figurer til meget komplekse mønstre.

Karen-Marie Klip & Papir A/S  |   Bomhusvej 3   |  DK-6300 Gråsten   |   + 45 74 65 18 17   |   info@karenmarieklip.dk
0