Billet til sommer workshop
Billet til sommer workshop
Billet til sommer workshop
Bestiller du denne vare er du automatisk tilmeldt sommerworkshop. Du skal blot skrive i bemærkninger ved dit køb hvilken dag du ønsker at komme.
Det foregår mandag til fredag i uge 27-31 kl. 11-13
Du får en mail som bevis for at du har betalt, den kan du vise via din mobil på selve workshop-dagen.

OBS: Fragtprisen trækkes manuelt fra, så godkend dit køb og vi trækker kun de 25 kr som billetten koster.

Om workshoppen:
I uge 27-31 er der workshop for alle mandag til fredag kl. 11-13. Sofie, Karen eller Cecilie sidder i butikken ved det kreative bord og lærer børn og voksne at lave glansbilledstickers. Det er en super ferieaktivitet med børn- i alle aldre. De allermindste kan klippe glansbillederne fra hinanden og være med til at drysse glimmer på. De større kan tegne med limflasken og lave de flotteste stickers. Glansbilled stickers kan pynte overalt – lav et kunstværk, dekorer et glas -en æske eller lav smukke kort. I Papirmuseets By kan du se mange ideer til anvendelse. Det er sjovt og nemt. For 25 kr. er alt betalt: et ark glansbilleder, undervisning, lim, glimmer og tape. Det foregår fra mandag til fredag i hele juli måned. Børn under 10 år skal følges med en voksen.

Tirsdag og torsdag kl. 13-15 i uge 27-31 kan du møde Karen-Marie eller Hanne i den varme stol i butikken Papirmuseets By i Gråsten.
De sidder og lære teknikker fra sig. Du kan spørge dem om alt.

Læs mere: https://www.karenmarieklip.dk/ferie...Vis mere
Vis mindre

Billet til sommer workshop

Varenummer: 4211
DKK 25,00
Antal
   Ikke på lager
Karen-Marie Klip & Papir A/S

Karen-Marie Klip & Papir A/S samt Papirmuseets By A/S ligger under samme tag.  Vi bor i et 800 m2 stort hus der er bygget op som en by med gader, en café, Papirmuseum, lager og produktion. Du får nemt en dag til at gå i papirmuseets By A/S i Gråsten - med dig hjem får du masser af inspiration til de smukkeste qulling-projekter, origami, ideer til kort, indbydelser, poser o.s.v. Du kan selv være kreativ,- tá endelig plads i cafeen og gå blot i gang, vi hjælper dig gerne. Hele året kan man komme i julehumør på julevejen.

Hvad er quilling?

Quilling er en teknik der går langt, langt tilbage i tiden - i renæssancen startede nonner og munke teknikken ved at bruge strimlerne fra renskæring af håndlavede bøger til sirlige dekorationer.
Quilling er en papirteknik, hvor papirstimler rulles, formes og limes sammen til dekorative design. Der kan laves fra helt enkle figurer til meget komplekse mønstre.

Karen-Marie Klip & Papir A/S  |   Bomhusvej 3   |  DK-6300 Gråsten   |   + 45 74 65 18 17   |   info@karenmarieklip.dk
0