Birdy Paper Cutter/ass. farver
Birdy Paper Cutter/ass. farver
Dette smarte skæringsredskab fra Kikkerland er et must have. Værktøjet har et mikrokeramisk blad, som forbliver skarpere længere end traditionelle metalblade og aldrig ruster. Dens slanke design er sikrere for fingre og har en nem greb. Perfekt til skæring af papir. Den findes i farverne blå, rød, gul eller hvid. Ønsker du en bestemt farve så skriv det i bemærkninger ved dit køb.
Vis mere
Vis mindre

Birdy Paper Cutter/ass. farver

Varenummer: CD154-A
DKK 30,00
Antal
   På lager
Karen-Marie Klip & Papir A/S

Karen-Marie Klip & Papir A/S samt Papirmuseets By A/S ligger under samme tag.  Vi bor i et 800 m2 stort hus der er bygget op som en by med gader, en café, Papirmuseum, lager og produktion. Du får nemt en dag til at gå i papirmuseets By A/S i Gråsten - med dig hjem får du masser af inspiration til de smukkeste qulling-projekter, origami, ideer til kort, indbydelser, poser o.s.v. Du kan selv være kreativ,- tá endelig plads i cafeen og gå blot i gang, vi hjælper dig gerne. Hele året kan man komme i julehumør på julevejen.

Hvad er quilling?

Quilling er en teknik der går langt, langt tilbage i tiden - i renæssancen startede nonner og munke teknikken ved at bruge strimlerne fra renskæring af håndlavede bøger til sirlige dekorationer.
Quilling er en papirteknik, hvor papirstimler rulles, formes og limes sammen til dekorative design. Der kan laves fra helt enkle figurer til meget komplekse mønstre.

Karen-Marie Klip & Papir A/S  |   Bomhusvej 3   |  DK-6300 Gråsten   |   + 45 74 65 18 17   |   info@karenmarieklip.dk
0