Black-headed Gull Kit
Black-headed Gull Kit
Black-headed Gull Kit
Black-headed Gull Kit
Black-headed Gull Kit
Black-headed Gull Kit
Black-headed Gull Kit
Karen-Maries Black-headed Gull kit med materiale og opskrift til 10 forskellige quillingophæng med hættemåger.

Incl. 5 mm og 3 mm strimler, 2 folieposer og et Karen-Maries Black-headed Gull hæfte med  2 klip-ud templates.

Et A4 instruktionshæfte på 12 sider, som indeholder opskrift til quillingophæng med store og små hættemåger designet af Karen-Marie. Du får forskellige kamteknikker både med rød og sort quillingkam. Mågehæftet er det andet af en hel serie med fuglemotiver. Modellerne vises på 1:1 billeder.

Du får også brug for: lang sort kam, quillingpen, pincet, lim, ringform ø 137 og ø 72, 3 mm dobbeltklæbende tape, saks, nåle, a4 foamboard.

Niveau: 4 ud af 7
Vis mere
Vis mindre

Black-headed Gull Kit

Varenummer: 89551851
DKK 157,00
Antal
   Ikke på lager
Karen-Marie Klip & Papir A/S

Karen-Marie Klip & Papir A/S samt Papirmuseets By A/S ligger under samme tag.  Vi bor i et 800 m2 stort hus der er bygget op som en by med gader, en café, Papirmuseum, lager og produktion. Du får nemt en dag til at gå i papirmuseets By A/S i Gråsten - med dig hjem får du masser af inspiration til de smukkeste qulling-projekter, origami, ideer til kort, indbydelser, poser o.s.v. Du kan selv være kreativ,- tá endelig plads i cafeen og gå blot i gang, vi hjælper dig gerne. Hele året kan man komme i julehumør på julevejen.

Hvad er quilling?

Quilling er en teknik der går langt, langt tilbage i tiden - i renæssancen startede nonner og munke teknikken ved at bruge strimlerne fra renskæring af håndlavede bøger til sirlige dekorationer.
Quilling er en papirteknik, hvor papirstimler rulles, formes og limes sammen til dekorative design. Der kan laves fra helt enkle figurer til meget komplekse mønstre.

Karen-Marie Klip & Papir A/S  |   Bomhusvej 3   |  DK-6300 Gråsten   |   + 45 74 65 18 17   |   info@karenmarieklip.dk
0