Black-headed Gull
Black-headed Gull
Black-headed Gull
Black-headed Gull
Black-headed Gull
Black-headed Gull
Black-headed Gull
Hættemågen er fascinerende - denne elegante, smukke fugl, der skifter tøj efter årstiden - både strømper og hætte! Der bruges flere forskellige kamteknikker til mågerne - også nogle helt nye. Det er let selv at variere og finde på nye ideer.

Karen-Maries Black-headed Gull er et A4 instruktionshæfte på 12 sider, som indeholder opskrift til quillingophæng med store og små hættemåger designet af Karen-Marie. Mågehæftet er det andet af en serie med fuglemotiver. Modellerne vises på 1:1 billeder.

Du får også brug for: lang sort kam, quillingpen, pincet, lim, ringform ø 137 og ø 72, 3 mm dobbeltklæbende tape, saks, nåle, A4 foamboard, 2 A4 folieposer og Black-headed Gull mix.

Niveau: 4 ud af 7.
Vis mere
Vis mindre

Black-headed Gull

Varenummer: 89551
DKK 59,00
Antal
   På lager
Karen-Marie Klip & Papir A/S

Karen-Marie Klip & Papir A/S samt Papirmuseets By A/S ligger under samme tag.  Vi bor i et 800 m2 stort hus der er bygget op som en by med gader, en café, Papirmuseum, lager og produktion. Du får nemt en dag til at gå i papirmuseets By A/S i Gråsten - med dig hjem får du masser af inspiration til de smukkeste qulling-projekter, origami, ideer til kort, indbydelser, poser o.s.v. Du kan selv være kreativ,- tá endelig plads i cafeen og gå blot i gang, vi hjælper dig gerne. Hele året kan man komme i julehumør på julevejen.

Hvad er quilling?

Quilling er en teknik der går langt, langt tilbage i tiden - i renæssancen startede nonner og munke teknikken ved at bruge strimlerne fra renskæring af håndlavede bøger til sirlige dekorationer.
Quilling er en papirteknik, hvor papirstimler rulles, formes og limes sammen til dekorative design. Der kan laves fra helt enkle figurer til meget komplekse mønstre.

Karen-Marie Klip & Papir A/S  |   Bomhusvej 3   |  DK-6300 Gråsten   |   + 45 74 65 18 17   |   info@karenmarieklip.dk
0