Blue Foam board 9 x  210  x 300 mm
Størrelse: 210 x 300mm.
Tykkelse: 9mm.

Blå skum-board/plade, nem at stikke nåle i. Kan også bruges til at præge papir med. Behageligt underlag for mange hobbyer.
Kan vaskes.
Til quilling skal dit mønsterark/måleark være i en folie-pose så strimlerne ikke klæbes fast.

Husk at flytte på mønsterarket/målearket så der ikke stikkes de samme steder hver gang.

Vis mere
Vis mindre

Blue Foam board 9 x 210 x 300 mm

Varenummer: 72126
DKK 39,50
Antal
   På lager
Karen-Marie Klip & Papir A/S

Karen-Marie Klip & Papir A/S samt Papirmuseets By A/S ligger under samme tag.  Vi bor i et 800 m2 stort hus der er bygget op som en by med gader, en café, Papirmuseum, lager og produktion. Du får nemt en dag til at gå i papirmuseets By A/S i Gråsten - med dig hjem får du masser af inspiration til de smukkeste qulling-projekter, origami, ideer til kort, indbydelser, poser o.s.v. Du kan selv være kreativ,- tá endelig plads i cafeen og gå blot i gang, vi hjælper dig gerne. Hele året kan man komme i julehumør på julevejen.

Hvad er quilling?

Quilling er en teknik der går langt, langt tilbage i tiden - i renæssancen startede nonner og munke teknikken ved at bruge strimlerne fra renskæring af håndlavede bøger til sirlige dekorationer.
Quilling er en papirteknik, hvor papirstimler rulles, formes og limes sammen til dekorative design. Der kan laves fra helt enkle figurer til meget komplekse mønstre.

Karen-Marie Klip & Papir A/S  |   Bomhusvej 3   |  DK-6300 Gråsten   |   + 45 74 65 18 17   |   info@karenmarieklip.dk
0