Bog: Hand Lettering 1000 Dekorative ideer
Bog. Handlettering
Denne bog er både et opslagsværk, en inspirationskilde med masser af ideer og en guldgrube af dekorative elementer.

Tegnede mønstre, blade, border, tekster, rammer, ikoner motiver, kranse og meget meget mere.
Bliv inspireret og tegn efter.

Du får masser af DIY´s, øvelser og tips, så du selv som nybegynder kan være med og hurtigt lære at skabe smukke letterings.
Skab selv unikke og personlige kort og indbydelser, mærkater, skilte eller sæt dit eget præg på alt fra t-shirts, tasker, porcelæn, malerier og tavler.
Vis mere
Vis mindre

Bog: Hand Lettering 1000 Dekorative ideer

Varenummer: 6000147
DKK 149,50
Antal
   På lager
Karen-Marie Klip & Papir A/S

Karen-Marie Klip & Papir A/S samt Papirmuseets By A/S ligger under samme tag.  Vi bor i et 800 m2 stort hus der er bygget op som en by med gader, en café, Papirmuseum, lager og produktion. Du får nemt en dag til at gå i papirmuseets By A/S i Gråsten - med dig hjem får du masser af inspiration til de smukkeste qulling-projekter, origami, ideer til kort, indbydelser, poser o.s.v. Du kan selv være kreativ,- tá endelig plads i cafeen og gå blot i gang, vi hjælper dig gerne. Hele året kan man komme i julehumør på julevejen.

Hvad er quilling?

Quilling er en teknik der går langt, langt tilbage i tiden - i renæssancen startede nonner og munke teknikken ved at bruge strimlerne fra renskæring af håndlavede bøger til sirlige dekorationer.
Quilling er en papirteknik, hvor papirstimler rulles, formes og limes sammen til dekorative design. Der kan laves fra helt enkle figurer til meget komplekse mønstre.

Karen-Marie Klip & Papir A/S  |   Bomhusvej 3   |  DK-6300 Gråsten   |   + 45 74 65 18 17   |   info@karenmarieklip.dk
0