Bunch Harebell Art quilling template
Artquilling.
Quillingtemplate med en flot blomsterbuket samt sommerfugle. Quillingtemplaten er med lille vejledning. Ikke udførlig instruktion, da dette projekt er for øvede quillere.
Læg templaten ovenpå et foamboard. Lad plastposen blive på, så limen ikke ødelægger vejledningen. Lav din quilling buket og dine sommerfugle direkte oven på så du får de rigtige mål og størrelser.

Det færdige resultat bliver utroligt smukt. Er super flot at ramme ind.
Husk at lime godt, da dette også forstærker projektet.
Niveauet er 7 ud af 7.

Du skal yderligere bruge: quillingstrimler, quillingpen, kam, lim, hulskabelon, nåle, hæftet: Quilling techniques og Combquilling,  dob.klæbende tape, foamboard
Vis mere
Vis mindre

Bunch Harebell Art quilling template

Varenummer: 040-1
DKK 10,00
Antal
   På lager
Karen-Marie Klip & Papir A/S

Karen-Marie Klip & Papir A/S samt Papirmuseets By A/S ligger under samme tag.  Vi bor i et 800 m2 stort hus der er bygget op som en by med gader, en café, Papirmuseum, lager og produktion. Du får nemt en dag til at gå i papirmuseets By A/S i Gråsten - med dig hjem får du masser af inspiration til de smukkeste qulling-projekter, origami, ideer til kort, indbydelser, poser o.s.v. Du kan selv være kreativ,- tá endelig plads i cafeen og gå blot i gang, vi hjælper dig gerne. Hele året kan man komme i julehumør på julevejen.

Hvad er quilling?

Quilling er en teknik der går langt, langt tilbage i tiden - i renæssancen startede nonner og munke teknikken ved at bruge strimlerne fra renskæring af håndlavede bøger til sirlige dekorationer.
Quilling er en papirteknik, hvor papirstimler rulles, formes og limes sammen til dekorative design. Der kan laves fra helt enkle figurer til meget komplekse mønstre.

Karen-Marie Klip & Papir A/S  |   Bomhusvej 3   |  DK-6300 Gråsten   |   + 45 74 65 18 17   |   info@karenmarieklip.dk
0