Butterflies Fine comb quilling hæfte
Karen Maries Butterflies fine comb quilling hæfte med 2 klip-ud templates.
A4 instruktionshæfte på 12 sider. Et hæfte med opskrift på quilling sommerfugle i forskellige størrelser. Du får lært en masse teknikker på kam, men der er også brugt pen. Nem teknik hvor nybegyndere også kan være med. Sommerfuglene vises på 1:1 billeder og der er også inspirerende idefotos i hæftet. Til modellerne er der brugt 5 mm strimler.

Du får også brug for: lang fin kam, enkelt fin kam, 5 mm strimler, foamboard, saks, nåle,  quillingpen, foamfinger, 3 mm tape, lim og træpind, A4 foliepose.

Niveau: 2-4 ud af 7.
Vis mere
Vis mindre

Butterflies Fine comb quilling hæfte

Varenummer: 89150
DKK 59,00
Antal
   På lager
Karen-Marie Klip & Papir A/S

Karen-Marie Klip & Papir A/S samt Papirmuseets By A/S ligger under samme tag.  Vi bor i et 800 m2 stort hus der er bygget op som en by med gader, en café, Papirmuseum, lager og produktion. Du får nemt en dag til at gå i papirmuseets By A/S i Gråsten - med dig hjem får du masser af inspiration til de smukkeste qulling-projekter, origami, ideer til kort, indbydelser, poser o.s.v. Du kan selv være kreativ,- tá endelig plads i cafeen og gå blot i gang, vi hjælper dig gerne. Hele året kan man komme i julehumør på julevejen.

Hvad er quilling?

Quilling er en teknik der går langt, langt tilbage i tiden - i renæssancen startede nonner og munke teknikken ved at bruge strimlerne fra renskæring af håndlavede bøger til sirlige dekorationer.
Quilling er en papirteknik, hvor papirstimler rulles, formes og limes sammen til dekorative design. Der kan laves fra helt enkle figurer til meget komplekse mønstre.

Karen-Marie Klip & Papir A/S  |   Bomhusvej 3   |  DK-6300 Gråsten   |   + 45 74 65 18 17   |   info@karenmarieklip.dk
0