Chicken art quilling template
Artquilling:
Quillingtemplate med søde kyllinger og æg. Ikke udførlig instruktion, da dette projekt er for øvede quillere.
Lad plastposen blive på, så limen ikke ødelægger vejledningen. Læg Instruktionsarket oven på et af karenmaries foamboard. Lav din quilling kyllinger direkte oven på pladen så du får de rigtige mål og størrelser.

Det færdige resultat bliver utroligt smuk. Hæng den op, klæb det op på et lærred eller kom den i en 3D ramme.
Husk at lime godt, da dette også forstærker projektet.
Niveauet er 4 ud af 7.
ca 5 cm høje.

Du skal yderligere bruge: quillingstrimler, quillingpen, 2 kamme, lim, nåle, form-finger, dob. klæbende tape og evt. hæftet:  Comb-quilling techniques, foamboard.

Strimler: 72105105, 72105160, 72105165, 72105508, 72105576

Se også videoen.
Vis mere
Vis mindre

Chicken art quilling template

Varenummer: 046-1
DKK 25,00
Antal
   På lager
Karen-Marie Klip & Papir A/S

Karen-Marie Klip & Papir A/S samt Papirmuseets By A/S ligger under samme tag.  Vi bor i et 800 m2 stort hus der er bygget op som en by med gader, en café, Papirmuseum, lager og produktion. Du får nemt en dag til at gå i papirmuseets By A/S i Gråsten - med dig hjem får du masser af inspiration til de smukkeste qulling-projekter, origami, ideer til kort, indbydelser, poser o.s.v. Du kan selv være kreativ,- tá endelig plads i cafeen og gå blot i gang, vi hjælper dig gerne. Hele året kan man komme i julehumør på julevejen.

Hvad er quilling?

Quilling er en teknik der går langt, langt tilbage i tiden - i renæssancen startede nonner og munke teknikken ved at bruge strimlerne fra renskæring af håndlavede bøger til sirlige dekorationer.
Quilling er en papirteknik, hvor papirstimler rulles, formes og limes sammen til dekorative design. Der kan laves fra helt enkle figurer til meget komplekse mønstre.

Karen-Marie Klip & Papir A/S  |   Bomhusvej 3   |  DK-6300 Gråsten   |   + 45 74 65 18 17   |   info@karenmarieklip.dk
0