Kyllinger Quilling Kit
Indhold:
160 strimler
5 mm x 450 mm
Gul, orange sort og hvid.
Instruktion

Søde små kyllinger til påske. Der er materialer til ca. 40 - 50 små kyllinger. Lav dem så de hænger i et lille æg eller så de kan stå.
Pynt rundt på det dækkede påskebord, lidt mos et par grene og masser af små nuttede kyllinger.
Du skal yderlige bruge: måleplade, 3 mm dobbelklæbende tape, quillingpen, quillingskabelon, Karen-Maries lim, evt. falseben.

Et rigtig godt startersæt.
Vis mere
Vis mindre

Kyllinger Quilling Kit

Varenummer: 53300
DKK 59,50
Antal
   På lager
Karen-Marie Klip & Papir A/S

Karen-Marie Klip & Papir A/S samt Papirmuseets By A/S ligger under samme tag.  Vi bor i et 800 m2 stort hus der er bygget op som en by med gader, en café, Papirmuseum, lager og produktion. Du får nemt en dag til at gå i papirmuseets By A/S i Gråsten - med dig hjem får du masser af inspiration til de smukkeste qulling-projekter, origami, ideer til kort, indbydelser, poser o.s.v. Du kan selv være kreativ,- tá endelig plads i cafeen og gå blot i gang, vi hjælper dig gerne. Hele året kan man komme i julehumør på julevejen.

Hvad er quilling?

Quilling er en teknik der går langt, langt tilbage i tiden - i renæssancen startede nonner og munke teknikken ved at bruge strimlerne fra renskæring af håndlavede bøger til sirlige dekorationer.
Quilling er en papirteknik, hvor papirstimler rulles, formes og limes sammen til dekorative design. Der kan laves fra helt enkle figurer til meget komplekse mønstre.

Karen-Marie Klip & Papir A/S  |   Bomhusvej 3   |  DK-6300 Gråsten   |   + 45 74 65 18 17   |   info@karenmarieklip.dk
0