Christmas mandala kit
Christmas mandala pen & fine comb quilling kit er et sæt med materiale og opskrift til 5 små eller 3 store Mandalas i julefarver.
Disse modeller er lavet af Merete fra kundeklubben. Hun har brugt opskriften februar mandala, som også medfølger i kittet, og har udvidet mandalaen med flere figurer for at gøre den større.

Du får også brug for: sort fine comb, quillingpen, helping hand,  foambord, pincet, lim, nåle, saks

Sværhedsgrad: Niveau 4 ud af 7
Vis mere
Vis mindre

Christmas mandala kit

Varenummer: 0502418
DKK 125,00
Antal
   På lager
Karen-Marie Klip & Papir A/S

Karen-Marie Klip & Papir A/S samt Papirmuseets By A/S ligger under samme tag.  Vi bor i et 800 m2 stort hus der er bygget op som en by med gader, en café, Papirmuseum, lager og produktion. Du får nemt en dag til at gå i papirmuseets By A/S i Gråsten - med dig hjem får du masser af inspiration til de smukkeste qulling-projekter, origami, ideer til kort, indbydelser, poser o.s.v. Du kan selv være kreativ,- tá endelig plads i cafeen og gå blot i gang, vi hjælper dig gerne. Hele året kan man komme i julehumør på julevejen.

Hvad er quilling?

Quilling er en teknik der går langt, langt tilbage i tiden - i renæssancen startede nonner og munke teknikken ved at bruge strimlerne fra renskæring af håndlavede bøger til sirlige dekorationer.
Quilling er en papirteknik, hvor papirstimler rulles, formes og limes sammen til dekorative design. Der kan laves fra helt enkle figurer til meget komplekse mønstre.

Karen-Marie Klip & Papir A/S  |   Bomhusvej 3   |  DK-6300 Gråsten   |   + 45 74 65 18 17   |   info@karenmarieklip.dk
0