Draw & Cut Flowers Kit
Kort-kit med Ugler og buketter

Med dette fine sæt kan du lave smukke håndtegnede kort. Klip laserblomsterne ud og brug dem som øjne på uglerne. I instruktionen viser vi hvordan du tegner smukke dansende buketter mm.

Indhold:
10 stk Natur hvid A5 karton 190 g.
10 stk Naturhvid A4 karton 190 g.
5 stk Naturhvid A4 papir 120 g.
Sort Multi permanent pen S
Sort Multi permanent pen M
Laserark med søsterblomster
Instruktion: Draw & Cut Flowers

Du har yderligere brug for:
en saks
papir lim

Niveau 3 af 7
Vis mere
Vis mindre

Draw & Cut Flowers Kit

Varenummer: 2252576
DKK 164,50
Antal
   På lager
Karen-Marie Klip & Papir A/S

Karen-Marie Klip & Papir A/S samt Papirmuseets By A/S ligger under samme tag.  Vi bor i et 800 m2 stort hus der er bygget op som en by med gader, en café, Papirmuseum, lager og produktion. Du får nemt en dag til at gå i papirmuseets By A/S i Gråsten - med dig hjem får du masser af inspiration til de smukkeste qulling-projekter, origami, ideer til kort, indbydelser, poser o.s.v. Du kan selv være kreativ,- tá endelig plads i cafeen og gå blot i gang, vi hjælper dig gerne. Hele året kan man komme i julehumør på julevejen.

Hvad er quilling?

Quilling er en teknik der går langt, langt tilbage i tiden - i renæssancen startede nonner og munke teknikken ved at bruge strimlerne fra renskæring af håndlavede bøger til sirlige dekorationer.
Quilling er en papirteknik, hvor papirstimler rulles, formes og limes sammen til dekorative design. Der kan laves fra helt enkle figurer til meget komplekse mønstre.

Karen-Marie Klip & Papir A/S  |   Bomhusvej 3   |  DK-6300 Gråsten   |   + 45 74 65 18 17   |   info@karenmarieklip.dk
0