Easy Paper Flowers hæfte
Easy Paper Flowers
er et A4 instruktionshæfte på 32 sider  fyldt med instruktioner til forskellige blomstertyper. Quilling 3D blomster på stilke, i buketter og festideer.
Vi viser morgenfruer, liljer, kvastblomster, marguritter, solsikker, græs, knopper og juleblomster.
Karen-Marie Fabricius har lavet en super nem teknik så alle kan være med. Glæd jer til at se de inspirerende idefotos gennem hele hæftet.

Se vores playlist på YouTube med alle buketter:
https://www.youtube.com/playlist?li...
Vis mere
Vis mindre

Easy Paper Flowers hæfte

Varenummer: 89030
Før DKK 79,00
DKK 59,25
Spar DKK 19,75
Tilbuddet gælder så længe lager haves, dog senest 31-01-2020.
Antal
   På lager
Karen-Marie Klip & Papir A/S

Karen-Marie Klip & Papir A/S samt Papirmuseets By A/S ligger under samme tag.  Vi bor i et 800 m2 stort hus der er bygget op som en by med gader, en café, Papirmuseum, lager og produktion. Du får nemt en dag til at gå i papirmuseets By A/S i Gråsten - med dig hjem får du masser af inspiration til de smukkeste qulling-projekter, origami, ideer til kort, indbydelser, poser o.s.v. Du kan selv være kreativ,- tá endelig plads i cafeen og gå blot i gang, vi hjælper dig gerne. Hele året kan man komme i julehumør på julevejen.

Hvad er quilling?

Quilling er en teknik der går langt, langt tilbage i tiden - i renæssancen startede nonner og munke teknikken ved at bruge strimlerne fra renskæring af håndlavede bøger til sirlige dekorationer.
Quilling er en papirteknik, hvor papirstimler rulles, formes og limes sammen til dekorative design. Der kan laves fra helt enkle figurer til meget komplekse mønstre.

Karen-Marie Klip & Papir A/S  |   Bomhusvej 3   |  DK-6300 Gråsten   |   + 45 74 65 18 17   |   info@karenmarieklip.dk
0