Glimmer hvid effekt 10 ml.
Effekt glimmer
Hvid
10 ml.

Kan bruges på alle slags farver. Smør lidt lim eller lak ud på din stjerne, snowflower, fugl, kort mm. og drys lidt glimmer på. Det giver lige prikken over i´et

Tip: Hæld glimmeret ud i en tallerken og dyp derefter dobbeltklæbende hjerter eller klæbepuder i det. Gode til at dekorere kort med. Sæt en strimmel dobbeltklæbende tape på et kort og dyp det i glimmeret. Du kan få et flot resultat med skarpe glimmerlinier. Overskydende glimmer kan altid hældes tilbage i flasken. Go fornøjelse.

Vis mere
Vis mindre

Glimmer hvid effekt 10 ml.

Varenummer: 39421120
DKK 21,50
Antal
   På lager
Relaterede varer
Karen-Marie Klip & Papir A/S

Karen-Marie Klip & Papir A/S samt Papirmuseets By A/S ligger under samme tag.  Vi bor i et 800 m2 stort hus der er bygget op som en by med gader, en café, Papirmuseum, lager og produktion. Du får nemt en dag til at gå i papirmuseets By A/S i Gråsten - med dig hjem får du masser af inspiration til de smukkeste qulling-projekter, origami, ideer til kort, indbydelser, poser o.s.v. Du kan selv være kreativ,- tá endelig plads i cafeen og gå blot i gang, vi hjælper dig gerne. Hele året kan man komme i julehumør på julevejen.

Hvad er quilling?

Quilling er en teknik der går langt, langt tilbage i tiden - i renæssancen startede nonner og munke teknikken ved at bruge strimlerne fra renskæring af håndlavede bøger til sirlige dekorationer.
Quilling er en papirteknik, hvor papirstimler rulles, formes og limes sammen til dekorative design. Der kan laves fra helt enkle figurer til meget komplekse mønstre.

Karen-Marie Klip & Papir A/S  |   Bomhusvej 3   |  DK-6300 Gråsten   |   + 45 74 65 18 17   |   info@karenmarieklip.dk
0