Februar tilbud (strimler)
Februar tilbud (strimler)
Februar tilbud (strimler)
Februar tilbud (strimler)
Februar måneds tilbud
Strimler
3 mm bright yellow 100 stk pr. pakning
3 mm orange 100 stk pr. pakning
3 mm ametyst 100 stk pr. pakning
3 mm violet 100 stk pr. pakning
Normalpris: 118,00 kr
Tilbuddet gælder hele Februar måned.
Af disse strimler kan du lave de fineste forårsting som de nye quilling krokuser, du mangler blot de grønne strimler som findes i en mix under nyheder. Lav også guldsmed, blomster mm af disse forårsfarver.
Opskriften til bla. Krokus findes som templates.
Vis mere
Vis mindre

Februar tilbud (strimler)

Varenummer: 1802
DKK 89,50
Antal
   Ikke på lager
Karen-Marie Klip & Papir A/S

Karen-Marie Klip & Papir A/S samt Papirmuseets By A/S ligger under samme tag.  Vi bor i et 800 m2 stort hus der er bygget op som en by med gader, en café, Papirmuseum, lager og produktion. Du får nemt en dag til at gå i papirmuseets By A/S i Gråsten - med dig hjem får du masser af inspiration til de smukkeste qulling-projekter, origami, ideer til kort, indbydelser, poser o.s.v. Du kan selv være kreativ,- tá endelig plads i cafeen og gå blot i gang, vi hjælper dig gerne. Eller prøv teknikkerne af i teknik-baren" Hele året kan man komme i julehumør på julevejen.

Hvad er quilling?

Quilling er en teknik der går langt, langt tilbage i tiden - i renæssancen startede nonner og munke teknikken ved at bruge strimlerne fra renskæring af håndlavede bøger til sirlige dekorationer.
Quilling er en papirteknik, hvor papirstimler rulles, formes og limes sammen til dekorative design. Der kan laves fra helt enkle figurer til meget komplekse mønstre.

Karen-Marie Klip & Papir A/S  |   Bomhusvej 3   |  DK-6300 Gråsten   |   + 45 74 65 18 17   |   info@karenmarieklip.dk
0