Ferieaktiviteter


Sommerferie aktivitet

Kreativ sommer workshop til hele familien i juli

I uge 27-31 er der workshop for alle mandag til fredag kl. 11-13. Sofie, Karen eller Cecilie sidder i butikken ved det kreative bord og lærer børn og voksne at lave glansbilledstickers. Det er en super ferieaktivitet med børn- i alle aldre. De allermindste kan klippe glansbillederne fra hinanden og være med til at drysse glimmer på. De større kan tegne med limflasken og lave de flotteste stickers.

Glansbilled stickers kan pynte overalt – lav et kunstværk, dekorer et glas -en æske eller lav smukke kort. I Papirmuseets By kan du se mange ideer til anvendelse. Det er sjovt og nemt. For 25 kr. er alt betalt: et ark glansbilleder, undervisning, lim, glimmer og tape. Det foregår fra mandag til fredag i hele juli måned. Børn under 10 år skal følges med en voksen. Bare mød op i butikken eller reserver plads ved at bestille billet til workshoppen her: https://www.karenmarieklip.dk/bille...
Tirsdag og torsdag fra kl. 13-15 i uge 27-31 kan du møde Karen-Marie eller Hanne i den varme stol i butikken i Papirmuseets By i Gråsten, hvor de svarere på spørgsmål og viser teknikker. Desuden fortæller Karen-Marie om projektet 'Quilling Art Academy'. Du kan spørge hende om alt og alle er velkommen.

Efterårsferie i Papirmuseets By

Efterårsferie mandag- fredag i uge 42

Kom og besøg os i efterårsferien og se alle de sjove ting man kan lave af papir
3 dage i uge 42 sidder vi i butikken og viser det nyeste indenfor blandt andet quilling.
Du kan møde Karen-Marie eller Hanne i den varme stol i butikken Papirmuseets By i Gråsten.
De sidder og lære teknikker fra sig. Du kan spørge dem om alt.
Vil du selv prøve at have fingrene i strimlerne er du altid velkommen til at købe et materialesæt med opskrift og selv gå i gang ved det kreative bord. Vi hjælper selvfølgelig hvis du går i stå.

Kom om bag butikken og se lageret og pakkeriet i aktion.
Følg fremstillingen af vores produkter. Pakkedamerne byder jer velkommen ind i pakkeriet man - fre mellem kl. 10.30 - 11.30.

Gratis stand for kundeklubmedlemmer i uge 42, er det noget for dig?
Kom på besøg i Papirmuseets By i uge 42. Her kan du blandt andet opleve en af vore kunder sidde i vores quilling-galleri på 1. sal. Hun viser nogle af hendes quillingkreationer og fortæller om hobbyen og viser teknikker.
Karen-Marie kunne rigtig godt tænke sig at flere havde lyst til at have en demo-stand i butikken disse dage. Så har du lyst så tilmeld dig via mail: info@karenmarieklip.dk og skriv hvornår du vil komme. Man bestemmer selv om man vil være her et par timer, 1 dag, 2 dage mm. i uge 42 incl lørdag i uge 41.
Der er i alt 8 pladser/ dobbeltborde + udstillingshylde
Det er gratis for kundeklubmedlemmer at have en bod.
Man er velkommen til at sælge egen quillingproduktion.

Håber I har lyst til at komme og dele jeres ideer med butikkens feriegæster og med hinanden. Det bliver så hyggeligt.Vinterferie

I vinterferien uge 7 kan du komme på besøg i Papirmuseets by. Få inspiration til bla. quilling, flet og fold. Få vejledning til køb af materialer så du nemt kan gå igang derhjemme.
Vi er igang med at lave en stor quillingsommerfugl i det runde vindue oppe i tårnet. Er du heldig kan du måske møde Karen-Marie arbejder på den. Ellers sidder vi og viser de nyeste påskeideer fra Easy made Spring hæftet.
Kom om bag butikken og se lageret og pakkeriet i aktion.
Følg fremstillingen af vores produkter. Pakkedamerne byder jer velkommen ind i pakkeriet man - fre mellem kl. 10.30 - 11.30.

Gratis stand for kundeklubmedlemmer i uge 7, er det noget for dig?
Kom på besøg i Papirmuseets By i uge 7. Her kan du blandt andet opleve en af vore kunder: Merete Nørkjær, sidde i vores quilling-galleri på 1. sal. tirs, ons og torsdag. Hun viser nogle af hendes quillingkreationer og fortæller om hobbyen og viser teknikker.
Karen-Marie kunne rigtig godt tænke sig at flere havde lyst til at have en demo-stand i butikken disse dage. Så har du lyst så tilmeld dig via mail: info@karenmarieklip.dk og skriv hvornår du vil komme. Man bestemmer selv om man vil være her et par timer, 1 dag, 2 dage mm. i uge 7 incl lørdag i uge 6.
Der er i alt 8 pladser/ dobbeltborde + udstillingshylde
Det er gratis for kundeklubmedlemmer at have en bod.
Man er velkommen til at sælge egen quillingproduktion.

Håber I har lyst til at komme og dele jeres ideer med butikkens feriegæster og med hinanden. Det bliver så hyggeligt.

Karen-Marie Klip & Papir A/S

Karen-Marie Klip & Papir A/S samt Papirmuseets By A/S ligger under samme tag.  Vi bor i et 800 m2 stort hus der er bygget op som en by med gader, en café, Papirmuseum, lager og produktion. Du får nemt en dag til at gå i papirmuseets By A/S i Gråsten - med dig hjem får du masser af inspiration til de smukkeste qulling-projekter, origami, ideer til kort, indbydelser, poser o.s.v. Du kan selv være kreativ,- tá endelig plads i cafeen og gå blot i gang, vi hjælper dig gerne. Hele året kan man komme i julehumør på julevejen.

Hvad er quilling?

Quilling er en teknik der går langt, langt tilbage i tiden - i renæssancen startede nonner og munke teknikken ved at bruge strimlerne fra renskæring af håndlavede bøger til sirlige dekorationer.
Quilling er en papirteknik, hvor papirstimler rulles, formes og limes sammen til dekorative design. Der kan laves fra helt enkle figurer til meget komplekse mønstre.

Karen-Marie Klip & Papir A/S  |   Bomhusvej 3   |  DK-6300 Gråsten   |   + 45 74 65 18 17   |   info@karenmarieklip.dk
0