Ferieaktiviteter


Vinterferie

I vinterferien uge 7 kan du komme på besøg i Papirmuseets by. Få inspiration til bla. quilling, flet og fold. Få vejledning til køb af materialer så du nemt kan gå igang derhjemme. Du kan også besøge det kreative værksted og lære at lave en quillingfigur helt gratis. Workshop kl. 10.30 - 12.30.
Kom om bag butikken og se lageret og pakkeriet i aktion.
Følg fremstillingen af vores produkter. Pakkedamerne byder jer velkommen ind i pakkeriet man - fre mellem kl. 10.30 - 11.30.

Vil du selv prøve at have fingrene i andre quillingting er du altid velkommen til at købe et materialesæt med opskrift og selv gå i gang ved det kreative bord i det kreative værksted. Vi hjælper selvfølgelig hvis du går i stå.

Kom om bag butikken og se lageret og pakkeriet i aktion. Følg fremstillingen af vores produkter. Pakkedamerne byder jer velkommen ind i pakkeriet man - fra kl. 10.30 - 11.30.


Sommerferie aktivitet

Kreativ sommer workshop til hele familien i juli

I uge 27-31 er der workshop for alle mandag til fredag kl. 10.30 - 12.30. Vi sidder i det kretive værksted i butikken og lærer børn og voksne at lave forskellige ting i papir. Super ferieaktivitet med børn- i alle aldre.

Kom om bag butikken og se lageret og pakkeriet i aktion.
Følg fremstillingen af vores produkter. Pakkedamerne byder jer velkommen ind i pakkeriet man - fre mellem kl. 10.30 - 11.30.

Efterårsferie i Papirmuseets By

Quilling-Workshop i efterårsferien mandag- fredag i uge 42 kl. 11 - 14

Kom og besøg os i efterårsferien og se alle de sjove ting man kan lave af papir. Vi sidder i det kreative værksted i butikken og viser det nyeste indenfor quilling. Du kan møde Kathrine som vil undervise dig i at lave en quillingtromme helt gratis. Du kan også møde Kjeld Larsen fra kl. 10.00-14.00 der viser sit store nye bamseorkester med 12 instrumenter frem. Hør ham fortælle og lær af en superdygtig quiller.
Karen-Marie Klip & Papir A/S

Karen-Marie Klip & Papir A/S samt Papirmuseets By A/S ligger under samme tag.  Vi bor i et 800 m2 stort hus der er bygget op som en by med gader, en café, Papirmuseum, lager og produktion. Du får nemt en dag til at gå i papirmuseets By A/S i Gråsten - med dig hjem får du masser af inspiration til de smukkeste qulling-projekter, origami, ideer til kort, indbydelser, poser o.s.v. Du kan selv være kreativ,- tá endelig plads i cafeen og gå blot i gang, vi hjælper dig gerne. Hele året kan man komme i julehumør på julevejen.

Hvad er quilling?

Quilling er en teknik der går langt, langt tilbage i tiden - i renæssancen startede nonner og munke teknikken ved at bruge strimlerne fra renskæring af håndlavede bøger til sirlige dekorationer.
Quilling er en papirteknik, hvor papirstimler rulles, formes og limes sammen til dekorative design. Der kan laves fra helt enkle figurer til meget komplekse mønstre.

Karen-Marie Klip & Papir A/S  |   Bomhusvej 3   |  DK-6300 Gråsten   |   + 45 74 65 18 17   |   info@karenmarieklip.dk
0