Flag festoon & drums instruction
Flag festoon & drums instruction
Flag festoon & drums instruction
Flag festoon & drums instruction
Flag festoon & drums instruction
A4 instruktionsfolder med opskrift til flagranker og trommer. Vi viser hvordan man laver flagranker/guirlander til juletræet eller fødselsdagen. Og så vises hvordan man laver de super søde trommer med trommestikker og hank.
Dette er en super nem teknik.
Niveau 2 ud af 7, så her kan børn og begyndere nemt være med.

Du har også brug for: 25, 5 og 3mm strimler, saks, lim, 3 og 6 mm tape, snor, pap, blyant, tandstikker
Vis mere
Vis mindre

Flag festoon & drums instruction

Varenummer: 254
DKK 29,50
Antal
   På lager
Karen-Marie Klip & Papir A/S

Karen-Marie Klip & Papir A/S samt Papirmuseets By A/S ligger under samme tag.  Vi bor i et 800 m2 stort hus der er bygget op som en by med gader, en café, Papirmuseum, lager og produktion. Du får nemt en dag til at gå i papirmuseets By A/S i Gråsten - med dig hjem får du masser af inspiration til de smukkeste qulling-projekter, origami, ideer til kort, indbydelser, poser o.s.v. Du kan selv være kreativ,- tá endelig plads i cafeen og gå blot i gang, vi hjælper dig gerne. Hele året kan man komme i julehumør på julevejen.

Hvad er quilling?

Quilling er en teknik der går langt, langt tilbage i tiden - i renæssancen startede nonner og munke teknikken ved at bruge strimlerne fra renskæring af håndlavede bøger til sirlige dekorationer.
Quilling er en papirteknik, hvor papirstimler rulles, formes og limes sammen til dekorative design. Der kan laves fra helt enkle figurer til meget komplekse mønstre.

Karen-Marie Klip & Papir A/S  |   Bomhusvej 3   |  DK-6300 Gråsten   |   + 45 74 65 18 17   |   info@karenmarieklip.dk
0