Forget-me-not kit
Karen-Maries Forget-me-not quilling kit. Opskrift og materialer til i alt 15 ophæng med forglemmigej plus ekstra blomster til små buketter.

Indeholder også:
Karen-Maries Forget-me-not hæfte med  klip-ud templates.

Et A4 instruktionshæfte på 12 sider, som indeholder opskrift på quilling forglemmigej. Du får lært at lave ophæng med små buketter og blade. Bladene er lavet på fine comb. Modellerne vises på 1:1 billeder og der er også inspirerende idefotos af kort, æsker, rammer mm i hæftet.

Du får også brug for: Mix Pack Forget me not, Super fine quilling pen, KM Glue, KM 3 mm Double Tape, Enkel Fine Comb, Saks, pincet, A4 folieposer.

Niveau: 5 ud af 7
Vis mere
Vis mindre

Forget-me-not kit

Varenummer: 89160250
DKK 134,00
Antal
   Ikke på lager
Karen-Marie Klip & Papir A/S

Karen-Marie Klip & Papir A/S samt Papirmuseets By A/S ligger under samme tag.  Vi bor i et 800 m2 stort hus der er bygget op som en by med gader, en café, Papirmuseum, lager og produktion. Du får nemt en dag til at gå i papirmuseets By A/S i Gråsten - med dig hjem får du masser af inspiration til de smukkeste qulling-projekter, origami, ideer til kort, indbydelser, poser o.s.v. Du kan selv være kreativ,- tá endelig plads i cafeen og gå blot i gang, vi hjælper dig gerne. Hele året kan man komme i julehumør på julevejen.

Hvad er quilling?

Quilling er en teknik der går langt, langt tilbage i tiden - i renæssancen startede nonner og munke teknikken ved at bruge strimlerne fra renskæring af håndlavede bøger til sirlige dekorationer.
Quilling er en papirteknik, hvor papirstimler rulles, formes og limes sammen til dekorative design. Der kan laves fra helt enkle figurer til meget komplekse mønstre.

Karen-Marie Klip & Papir A/S  |   Bomhusvej 3   |  DK-6300 Gråsten   |   + 45 74 65 18 17   |   info@karenmarieklip.dk
0