KM Form Finger 5 stk.
5 stk. hjælpende finger til 3D quilling. Lavet i hårdt plast.
Værktøjet kan forme, false og præge.  12 cm lang.

Forme: Skal der formes figurer til 3D quilling er dette værktøj et "must". Den kan både forme til helt tynde spidser og runde forme. Ideel til vores 3D nisser, 3D engle og klokkeblomsterne.

False: Skal der falses kan spidsen af værktøjet klarer dette. Vi bruger den også hvis noget skal krummes/strimler skal gøres runde (som ved gavepapir).

Præge: værktøjet har to prægefigurer. På den ene side er der blade og den anden side hjerter. Kom strimlen ind i slidserne og præg med enden af din quillingpen papiret ned i formene. Derved kan du lave et sødt mønster på en strimmel og bruge denne på evt. et kort.
Vis mere
Vis mindre

KM Form Finger 5 stk.

Varenummer: 80400-5
DKK 198,50
Antal
   På lager
Relaterede varer
Karen-Marie Klip & Papir A/S

Karen-Marie Klip & Papir A/S samt Papirmuseets By A/S ligger under samme tag.  Vi bor i et 800 m2 stort hus der er bygget op som en by med gader, en café, Papirmuseum, lager og produktion. Du får nemt en dag til at gå i papirmuseets By A/S i Gråsten - med dig hjem får du masser af inspiration til de smukkeste qulling-projekter, origami, ideer til kort, indbydelser, poser o.s.v. Du kan selv være kreativ,- tá endelig plads i cafeen og gå blot i gang, vi hjælper dig gerne. Hele året kan man komme i julehumør på julevejen.

Hvad er quilling?

Quilling er en teknik der går langt, langt tilbage i tiden - i renæssancen startede nonner og munke teknikken ved at bruge strimlerne fra renskæring af håndlavede bøger til sirlige dekorationer.
Quilling er en papirteknik, hvor papirstimler rulles, formes og limes sammen til dekorative design. Der kan laves fra helt enkle figurer til meget komplekse mønstre.

Karen-Marie Klip & Papir A/S  |   Bomhusvej 3   |  DK-6300 Gråsten   |   + 45 74 65 18 17   |   info@karenmarieklip.dk
0