Fredagsbillet til Quilling convention d. 3/5 2019
Entrebillet til quillingconvention
Fredag den 3. maj 2019

Vi trækker fragtbeløbet manuelt fra. Så du vil ikke kunne se det rette beløb ved din bestilling. Men godkend alligevel og vi trækker dig kun for de 100 kr.

Billetten består af 1 dags deltagelse på quillingconvention i Gråsten. FREDAG
Vil du gerne deltage begge dage skal du også købe varen: Lørdagsbillet

Se programmet her: http://www.karenmarieklip.dk/quilli...
Vis mere
Vis mindre

Fredagsbillet til Quilling convention d. 3/5 2019

Varenummer: 4209
DKK 100,00
Antal
   Ikke på lager
Karen-Marie Klip & Papir A/S

Karen-Marie Klip & Papir A/S samt Papirmuseets By A/S ligger under samme tag.  Vi bor i et 800 m2 stort hus der er bygget op som en by med gader, en café, Papirmuseum, lager og produktion. Du får nemt en dag til at gå i papirmuseets By A/S i Gråsten - med dig hjem får du masser af inspiration til de smukkeste qulling-projekter, origami, ideer til kort, indbydelser, poser o.s.v. Du kan selv være kreativ,- tá endelig plads i cafeen og gå blot i gang, vi hjælper dig gerne. Hele året kan man komme i julehumør på julevejen.

Hvad er quilling?

Quilling er en teknik der går langt, langt tilbage i tiden - i renæssancen startede nonner og munke teknikken ved at bruge strimlerne fra renskæring af håndlavede bøger til sirlige dekorationer.
Quilling er en papirteknik, hvor papirstimler rulles, formes og limes sammen til dekorative design. Der kan laves fra helt enkle figurer til meget komplekse mønstre.

Karen-Marie Klip & Papir A/S  |   Bomhusvej 3   |  DK-6300 Gråsten   |   + 45 74 65 18 17   |   info@karenmarieklip.dk
0