Garden Tools Kit
Man skal ikke gå ned på værktøj – heller ikke til papirhaver! Det er let at lave disse haveredskaber i glade kulører.  De passer i størrelse til havenisser og bunnies – og laver du ophæng eller minihaver giver det liv. Lav f.eks. en bunke jord der graves i eller blade der rives sammen. Bemærk vi bruger tang til at knibe skafter og håndtag over. Der kan evt. bruges en grov saks. De kan også være fine som pynt på bordkort til havemænd og kvinder.

Der er materialer til 20 haveredskaber i 3 farver (Old Gold, Lampone, Azul).

Indhold: instruktion, 12 papirstrimler, 10 træpinde (artikelnr. 6202800), 1 skabelon.

Du har også brug for: saks (artikelnr. 8937900), KM lim (artikelnr. 3339600), 13 cm fladtange (artikelnr. 8934100), blyant (artikelnr. 119000), pincet (artikelnr. 80306).

Niveau: 3 ud af 7.

Miniature Quilling er en hyggelig serie, der passer både til dukkehuse, nisser, bamser, mus og kaniner. Der er tilbehør og møbler, der passer til forskellige årstider. Hele familien kan være sammen om at skabe og bruge fantasien.
Vis mere
Vis mindre

Garden Tools Kit

Varenummer: 882163
DKK 49,00
Antal
   På lager
Karen-Marie Klip & Papir A/S

Karen-Marie Klip & Papir A/S samt Papirmuseets By A/S ligger under samme tag.  Vi bor i et 800 m2 stort hus der er bygget op som en by med gader, en café, Papirmuseum, lager og produktion. Du får nemt en dag til at gå i papirmuseets By A/S i Gråsten - med dig hjem får du masser af inspiration til de smukkeste qulling-projekter, origami, ideer til kort, indbydelser, poser o.s.v. Du kan selv være kreativ,- tá endelig plads i cafeen og gå blot i gang, vi hjælper dig gerne. Hele året kan man komme i julehumør på julevejen.

Hvad er quilling?

Quilling er en teknik der går langt, langt tilbage i tiden - i renæssancen startede nonner og munke teknikken ved at bruge strimlerne fra renskæring af håndlavede bøger til sirlige dekorationer.
Quilling er en papirteknik, hvor papirstimler rulles, formes og limes sammen til dekorative design. Der kan laves fra helt enkle figurer til meget komplekse mønstre.

Karen-Marie Klip & Papir A/S  |   Bomhusvej 3   |  DK-6300 Gråsten   |   + 45 74 65 18 17   |   info@karenmarieklip.dk
0