Gigant sommerfugl artquilling template
Sommerfuglen er et symbol på skønhed, harmoni og og glæde. I denne skabelon kan man selv folde sig ud og sætte lige de farver og figurer sammen man allerhelst vil.
Rigtig god fornøjelse


Artquilling
Quillingboard med en kæmpe stor sommerfugl. Quillingboarden er med pap og vejledning. Alle Galaxy figurer/teknikker er vist.

Brug pladen som den er. Lad plastposen blive på, så limen ikke ødelægger vejledningen. Lav din quilling sommerfugl direkte oven på pladen så du får de rigtige mål og størrelser.

Det færdige resultat bliver utroligt smuk. Hæng den op eller klæb det op på et lærred.
Husk at lime godt, da dette også forstærker projektet.

Niveauet er 4 ud af 7.
Sommerfuglen bliver 44 cm høj og 35 cm bred.

Du skal yderligere bruge: quillingstrimler, quillingpen, kam, lim, nåle.
Vores mix-pakninger er super gode til dette projekt. Her er teknikken "Galaxy" brugt.
Vis mere
Vis mindre

Gigant sommerfugl artquilling template

Varenummer: 069
Før DKK 79,50
DKK 39,75
Spar DKK 39,75
Tilbuddet gælder så længe lager haves.
Antal
   Ikke på lager
Karen-Marie Klip & Papir A/S

Karen-Marie Klip & Papir A/S samt Papirmuseets By A/S ligger under samme tag.  Vi bor i et 800 m2 stort hus der er bygget op som en by med gader, en café, Papirmuseum, lager og produktion. Du får nemt en dag til at gå i papirmuseets By A/S i Gråsten - med dig hjem får du masser af inspiration til de smukkeste qulling-projekter, origami, ideer til kort, indbydelser, poser o.s.v. Du kan selv være kreativ,- tá endelig plads i cafeen og gå blot i gang, vi hjælper dig gerne. Hele året kan man komme i julehumør på julevejen.

Hvad er quilling?

Quilling er en teknik der går langt, langt tilbage i tiden - i renæssancen startede nonner og munke teknikken ved at bruge strimlerne fra renskæring af håndlavede bøger til sirlige dekorationer.
Quilling er en papirteknik, hvor papirstimler rulles, formes og limes sammen til dekorative design. Der kan laves fra helt enkle figurer til meget komplekse mønstre.

Karen-Marie Klip & Papir A/S  |   Bomhusvej 3   |  DK-6300 Gråsten   |   + 45 74 65 18 17   |   info@karenmarieklip.dk
0