Happy Flowers Card instruktion
Instruktionsfolder A4

I denne folder vises en masse idebilleder af kort.
Karen Marie har lavet de flotteste håndtegnede buketter og  brugt stanseblomster på en hel ny måde. Hun kalder det Krusedulle-blomster.
Brug din fantasi og lav selv dine egne designs.

Du har også brug for:
A4 papir Vert
Stanseblomster i rød hvid 80527102 og 98001102
Sort multimarker pen S og F
Rød multimarker pen S
papirlim
saks
Vis mere
Vis mindre

Happy Flowers Card instruktion

Varenummer: 238
DKK 29,50
Antal
   På lager
Karen-Marie Klip & Papir A/S

Karen-Marie Klip & Papir A/S samt Papirmuseets By A/S ligger under samme tag.  Vi bor i et 800 m2 stort hus der er bygget op som en by med gader, en café, Papirmuseum, lager og produktion. Du får nemt en dag til at gå i papirmuseets By A/S i Gråsten - med dig hjem får du masser af inspiration til de smukkeste qulling-projekter, origami, ideer til kort, indbydelser, poser o.s.v. Du kan selv være kreativ,- tá endelig plads i cafeen og gå blot i gang, vi hjælper dig gerne. Hele året kan man komme i julehumør på julevejen.

Hvad er quilling?

Quilling er en teknik der går langt, langt tilbage i tiden - i renæssancen startede nonner og munke teknikken ved at bruge strimlerne fra renskæring af håndlavede bøger til sirlige dekorationer.
Quilling er en papirteknik, hvor papirstimler rulles, formes og limes sammen til dekorative design. Der kan laves fra helt enkle figurer til meget komplekse mønstre.

Karen-Marie Klip & Papir A/S  |   Bomhusvej 3   |  DK-6300 Gråsten   |   + 45 74 65 18 17   |   info@karenmarieklip.dk
0