Harlekin stars Comb Quilling hæfte
Harlekin Stars
A4 instruktionshæfte på 12 sider. Et hæfte med opskrift på quilling kamstjerner med harlekinsmønstre.
Et rigtig godt hæfte til nybegyndere. Du lær at lave kamfigurer af strimler som så formes og sættes sammen til forskellige stjerner.  Modellerne vises på inspirerende idefotos gennem hele hæftet.
Indeholder 1 klip ud template med 1/6 og 1/8 måleboard som du kan bygge din model oven på.

Brug de smukke stjerner til julepynt ved at hænge dem op. Ser flot ud at hænge flere størrelser sammen i en gruppe.

Niveau 2 af 7
Vis mere
Vis mindre

Harlekin stars Comb Quilling hæfte

Varenummer: 89112
DKK 55,00
Antal
   På lager
Karen-Marie Klip & Papir A/S

Karen-Marie Klip & Papir A/S samt Papirmuseets By A/S ligger under samme tag.  Vi bor i et 800 m2 stort hus der er bygget op som en by med gader, en café, Papirmuseum, lager og produktion. Du får nemt en dag til at gå i papirmuseets By A/S i Gråsten - med dig hjem får du masser af inspiration til de smukkeste qulling-projekter, origami, ideer til kort, indbydelser, poser o.s.v. Du kan selv være kreativ,- tá endelig plads i cafeen og gå blot i gang, vi hjælper dig gerne. Hele året kan man komme i julehumør på julevejen.

Hvad er quilling?

Quilling er en teknik der går langt, langt tilbage i tiden - i renæssancen startede nonner og munke teknikken ved at bruge strimlerne fra renskæring af håndlavede bøger til sirlige dekorationer.
Quilling er en papirteknik, hvor papirstimler rulles, formes og limes sammen til dekorative design. Der kan laves fra helt enkle figurer til meget komplekse mønstre.

Karen-Marie Klip & Papir A/S  |   Bomhusvej 3   |  DK-6300 Gråsten   |   + 45 74 65 18 17   |   info@karenmarieklip.dk
0