Harlekins Baubles hæfte
Harlekins Baubles hæfte
Harlekins Baubles hæfte
Harlekins Baubles hæfte
Harlekin Baubles
A4 instruktionshæfte på 12 sider. Et hæfte med opskrift på quilling julekugler og hjerter med harlekinsmønstre. Du lær at lave store ringe af strimler som så formes til forskellige modulfigurer.  Modellerne vises på inspirerende idefotos gennem hele hæftet.
Indeholder 2 klip ud templates så du kan bygge din model direkte oven på 1:1 modellen. Vi har brugt de smykke kam-figurer galaxy som fyld i kuglerne.

Brug de smukke kugler til julepynt ved at hænge dem op. ser flot ud at hænge flere størrelser sammen i en gruppe.

Vis mere
Vis mindre

Harlekins Baubles hæfte

Varenummer: 89111
DKK 55,00
Antal
   På lager
Karen-Marie Klip & Papir A/S

Karen-Marie Klip & Papir A/S samt Papirmuseets By A/S ligger under samme tag.  Vi bor i et 800 m2 stort hus der er bygget op som en by med gader, en café, Papirmuseum, lager og produktion. Du får nemt en dag til at gå i papirmuseets By A/S i Gråsten - med dig hjem får du masser af inspiration til de smukkeste qulling-projekter, origami, ideer til kort, indbydelser, poser o.s.v. Du kan selv være kreativ,- tá endelig plads i cafeen og gå blot i gang, vi hjælper dig gerne. Hele året kan man komme i julehumør på julevejen.

Hvad er quilling?

Quilling er en teknik der går langt, langt tilbage i tiden - i renæssancen startede nonner og munke teknikken ved at bruge strimlerne fra renskæring af håndlavede bøger til sirlige dekorationer.
Quilling er en papirteknik, hvor papirstimler rulles, formes og limes sammen til dekorative design. Der kan laves fra helt enkle figurer til meget komplekse mønstre.

Karen-Marie Klip & Papir A/S  |   Bomhusvej 3   |  DK-6300 Gråsten   |   + 45 74 65 18 17   |   info@karenmarieklip.dk
0