Høst fest artquilling template
Template-ark med vejledning. Placér template-arket oven på et af Karen-Maries Foam-board.
Lad plastposen blive på, så limen ikke ødelægger vejledningen. Lav modellen oven på de viste modeller så du får de rigtige størrelser.
Quilling template med smuk efterårskrans. Søde brombær, hyben og aks gør denne krans helt speciel.
A4 format.

En super let måde at få vejledning på.

Niveauet er 4 ud af 7.

Lav flot krans til vinduet eller væggen. Eller små buketter med bånd for begge ender og bind disse om en lysestage. Eller som vist til kort eller bordkort.

Du skal yderligere bruge: A4 foamboard quillingstrimler, quillingpen, 2 kamme, lim, hulskabelon, nåle, dob. klæbendetape,  hæftet: Quilling techniques og comb quilling.
Vis mere
Vis mindre

Høst fest artquilling template

Varenummer: 042-1
DKK 25,00
Antal
   På lager
Karen-Marie Klip & Papir A/S

Karen-Marie Klip & Papir A/S samt Papirmuseets By A/S ligger under samme tag.  Vi bor i et 800 m2 stort hus der er bygget op som en by med gader, en café, Papirmuseum, lager og produktion. Du får nemt en dag til at gå i papirmuseets By A/S i Gråsten - med dig hjem får du masser af inspiration til de smukkeste qulling-projekter, origami, ideer til kort, indbydelser, poser o.s.v. Du kan selv være kreativ,- tá endelig plads i cafeen og gå blot i gang, vi hjælper dig gerne. Hele året kan man komme i julehumør på julevejen.

Hvad er quilling?

Quilling er en teknik der går langt, langt tilbage i tiden - i renæssancen startede nonner og munke teknikken ved at bruge strimlerne fra renskæring af håndlavede bøger til sirlige dekorationer.
Quilling er en papirteknik, hvor papirstimler rulles, formes og limes sammen til dekorative design. Der kan laves fra helt enkle figurer til meget komplekse mønstre.

Karen-Marie Klip & Papir A/S  |   Bomhusvej 3   |  DK-6300 Gråsten   |   + 45 74 65 18 17   |   info@karenmarieklip.dk
0