Hearts Festoon Kit
Hjerteranke Kit

Kit med materialer til en fin hjerteranke du kan hænge på juletræet eller bruge til pynt i vinduer og døre.  Du kan lave 100 hjerter/10 meter ranke.

Indhold:
- 7 styk 25 mm Nature White
- 7 styk 25 mm Lampone Red
- 7 styk 25 mm White/Red Checkered
- 10 meter af rød snoet bånd
- Instruktion

Niveau: 1 ud af 7.

Du får også brug for: Lim, 3 mm dobbeltklæbende tape og saks.
Vis mere
Vis mindre

Hearts Festoon Kit

Varenummer: 87210290
DKK 69,00
Antal
   På lager
Karen-Marie Klip & Papir A/S

Karen-Marie Klip & Papir A/S samt Papirmuseets By A/S ligger under samme tag.  Vi bor i et 800 m2 stort hus der er bygget op som en by med gader, en café, Papirmuseum, lager og produktion. Du får nemt en dag til at gå i papirmuseets By A/S i Gråsten - med dig hjem får du masser af inspiration til de smukkeste qulling-projekter, origami, ideer til kort, indbydelser, poser o.s.v. Du kan selv være kreativ,- tá endelig plads i cafeen og gå blot i gang, vi hjælper dig gerne. Hele året kan man komme i julehumør på julevejen.

Hvad er quilling?

Quilling er en teknik der går langt, langt tilbage i tiden - i renæssancen startede nonner og munke teknikken ved at bruge strimlerne fra renskæring af håndlavede bøger til sirlige dekorationer.
Quilling er en papirteknik, hvor papirstimler rulles, formes og limes sammen til dekorative design. Der kan laves fra helt enkle figurer til meget komplekse mønstre.

Karen-Marie Klip & Papir A/S  |   Bomhusvej 3   |  DK-6300 Gråsten   |   + 45 74 65 18 17   |   info@karenmarieklip.dk
0