Help to draw & cut Owls 5 stk
5 tegne-ark med Karen-Maries håndtegnede ugler. Trykt på naturhvid 120 g. A4 papir med lærredspræg.

Tegn direkte oven på  de sarte lysegrå streger med disse penne:
sorte penne nr. 6152399 og nr. 6152599

Kommer du først igang med denne tegneteknik bliver du med garanti helt bidt af det.
Klip motiverne ud og sæt dem på kort med dobbeltklæbende tape. Du kan lave 10 kort af disse 5 ark. Lav de fineste tillykkekort, indbydelser eller ram dem ind og pynt dit hjem.

Uglens øjne er 2 stk søsterblomster som er klippet ud fra et laserark og limet på. Dette ark købes seperat.


Vis mere
Vis mindre

Help to draw & cut Owls 5 stk

Varenummer: 30-5
DKK 25,00
Antal
   På lager
Karen-Marie Klip & Papir A/S

Karen-Marie Klip & Papir A/S samt Papirmuseets By A/S ligger under samme tag.  Vi bor i et 800 m2 stort hus der er bygget op som en by med gader, en café, Papirmuseum, lager og produktion. Du får nemt en dag til at gå i papirmuseets By A/S i Gråsten - med dig hjem får du masser af inspiration til de smukkeste qulling-projekter, origami, ideer til kort, indbydelser, poser o.s.v. Du kan selv være kreativ,- tá endelig plads i cafeen og gå blot i gang, vi hjælper dig gerne. Hele året kan man komme i julehumør på julevejen.

Hvad er quilling?

Quilling er en teknik der går langt, langt tilbage i tiden - i renæssancen startede nonner og munke teknikken ved at bruge strimlerne fra renskæring af håndlavede bøger til sirlige dekorationer.
Quilling er en papirteknik, hvor papirstimler rulles, formes og limes sammen til dekorative design. Der kan laves fra helt enkle figurer til meget komplekse mønstre.

Karen-Marie Klip & Papir A/S  |   Bomhusvej 3   |  DK-6300 Gråsten   |   + 45 74 65 18 17   |   info@karenmarieklip.dk
0