Hultang ø 6 mm
Hultang ø 6 mm
Længde 12,5 cm, ø 6 mm

Hultangen er nem at bruge og hulstørrelsen  på 6 mm passer godt til at stanse bla. æbler og rønnebær ud med, eller lav hul til fuglen i dit quilling fuglehus. Alt papir kan anvendes. Man kan fjerne den lille sorte opsamlingsbakke som er gjort på billedet. På denne måde kan man helt nøjagtigt se hvor der klippes hul.

Vis mere
Vis mindre

Hultang ø 6 mm

Varenummer: 8929000
DKK 39,50
Antal
   På lager
Relaterede varer
Karen-Marie Klip & Papir A/S

Karen-Marie Klip & Papir A/S samt Papirmuseets By A/S ligger under samme tag.  Vi bor i et 800 m2 stort hus der er bygget op som en by med gader, en café, Papirmuseum, lager og produktion. Du får nemt en dag til at gå i papirmuseets By A/S i Gråsten - med dig hjem får du masser af inspiration til de smukkeste qulling-projekter, origami, ideer til kort, indbydelser, poser o.s.v. Du kan selv være kreativ,- tá endelig plads i cafeen og gå blot i gang, vi hjælper dig gerne. Hele året kan man komme i julehumør på julevejen.

Hvad er quilling?

Quilling er en teknik der går langt, langt tilbage i tiden - i renæssancen startede nonner og munke teknikken ved at bruge strimlerne fra renskæring af håndlavede bøger til sirlige dekorationer.
Quilling er en papirteknik, hvor papirstimler rulles, formes og limes sammen til dekorative design. Der kan laves fra helt enkle figurer til meget komplekse mønstre.

Karen-Marie Klip & Papir A/S  |   Bomhusvej 3   |  DK-6300 Gråsten   |   + 45 74 65 18 17   |   info@karenmarieklip.dk
0