Husmesse lørdagsbillet d. 25. Januar 2020
Lørdagsbillet til husmesse d. 25. januar 2020  kl. 10-16  i Papirmuseets By Bomhusvej 3 6300 Gråsten
Ved køb af denne billet er du deltager på kurserne lørdag.
Har du lyst til at være med begge dage skal du også bestille Husmesse fredagsbillet her på nettet.
HUSK fragtprisen trækkes manuelt fra så du kan ikke se den rigtige pris på 150 kr ved bestillingen. Men godkend alligevel og vi trækker kun de 150 kr.

Køber du denne billet er det incl. gratis frokost.
Husk: Medbring selv dit eget quillingværktøj saks, boards, pen, kam, nåle osv. og lim og 3 mm tape (Ellers købes det i butikken) Vi vejleder gerne nybegyndere.
Alle materialer som strimler og papir og templates kan købes i butikken.

Alle fra kundeklubben og vore forhandlere er velkomne til at være med. (Er du ikke medlem kan du gratis tilmelde dig kundeklubben nu og være med) Der vil være gratis frokost til alle tilmeldte. Se den ny-dekorerede butik og lad dig inspirere af nyhederne. Vi har fundet gode tilbud til dig og gaver til alle.

Du kan komme på kreative kurser og lære nye ting.  Du får lært quillingteknikker og vi skal lave forskellige quillingfigurer på kurserne i løbet af de 2 dage. Kurserne er både for nybegyndere og øvede.

Se programmet her:
https://www.karenmarieklip.dk/messe...

Vis mere
Vis mindre

Husmesse lørdagsbillet d. 25. Januar 2020

Varenummer: 43004
DKK 150,00
Antal
   Ikke på lager
Karen-Marie Klip & Papir A/S

Karen-Marie Klip & Papir A/S samt Papirmuseets By A/S ligger under samme tag.  Vi bor i et 800 m2 stort hus der er bygget op som en by med gader, en café, Papirmuseum, lager og produktion. Du får nemt en dag til at gå i papirmuseets By A/S i Gråsten - med dig hjem får du masser af inspiration til de smukkeste qulling-projekter, origami, ideer til kort, indbydelser, poser o.s.v. Du kan selv være kreativ,- tá endelig plads i cafeen og gå blot i gang, vi hjælper dig gerne. Hele året kan man komme i julehumør på julevejen.

Hvad er quilling?

Quilling er en teknik der går langt, langt tilbage i tiden - i renæssancen startede nonner og munke teknikken ved at bruge strimlerne fra renskæring af håndlavede bøger til sirlige dekorationer.
Quilling er en papirteknik, hvor papirstimler rulles, formes og limes sammen til dekorative design. Der kan laves fra helt enkle figurer til meget komplekse mønstre.

Karen-Marie Klip & Papir A/S  |   Bomhusvej 3   |  DK-6300 Gråsten   |   + 45 74 65 18 17   |   info@karenmarieklip.dk
0