Inspiration Nisse Orchestra ide-ark
Inspirationsark med idebilleder til nisseophæng.
Her har vi sat små 3d nisser i dråbeformede rammer. Nisser der spiller på tromme og trompet og synger.
Inspirationsarket indeholder ikke en instruktion da vi har sammensat ideerne ved at bruge dele fra forskellige opskrifter.

Så du får også brug for:
Hæftet: Hyggenisser, 24 nisser, The Vintage Christmastree
der ud over er der brugt forskellige 3d værktøjer mm.
Vis mere
Vis mindre

Inspiration Nisse Orchestra ide-ark

Varenummer: 89113-1
DKK 20,00
Antal
   På lager
Karen-Marie Klip & Papir A/S

Karen-Marie Klip & Papir A/S samt Papirmuseets By A/S ligger under samme tag.  Vi bor i et 800 m2 stort hus der er bygget op som en by med gader, en café, Papirmuseum, lager og produktion. Du får nemt en dag til at gå i papirmuseets By A/S i Gråsten - med dig hjem får du masser af inspiration til de smukkeste qulling-projekter, origami, ideer til kort, indbydelser, poser o.s.v. Du kan selv være kreativ,- tá endelig plads i cafeen og gå blot i gang, vi hjælper dig gerne. Hele året kan man komme i julehumør på julevejen.

Hvad er quilling?

Quilling er en teknik der går langt, langt tilbage i tiden - i renæssancen startede nonner og munke teknikken ved at bruge strimlerne fra renskæring af håndlavede bøger til sirlige dekorationer.
Quilling er en papirteknik, hvor papirstimler rulles, formes og limes sammen til dekorative design. Der kan laves fra helt enkle figurer til meget komplekse mønstre.

Karen-Marie Klip & Papir A/S  |   Bomhusvej 3   |  DK-6300 Gråsten   |   + 45 74 65 18 17   |   info@karenmarieklip.dk
0