Ivory Leaves
Stanseark. Til at trykke ud.
Trykt på begge sider.
15,3 x 34,2 cm, 190 g.
Syre- og ligninfrit. Trykt og stanset i Danmark.
Design: Karen-Marie Klip a/s

4 ens blade på hvert ark.

Disse blade er til at trykke ud og kan bruges som bordkort på forskelllige måder. Krum dem lidt med et falseben,- så bliver de super elegante.

Bemærk! Bladene kan vendes, så man får enten en lys eller en mørk side op.
Vis mere
Vis mindre

Ivory Leaves

Varenummer: 80528104
DKK 10,00
Antal
   På lager
Karen-Marie Klip & Papir A/S

Karen-Marie Klip & Papir A/S samt Papirmuseets By A/S ligger under samme tag.  Vi bor i et 800 m2 stort hus der er bygget op som en by med gader, en café, Papirmuseum, lager og produktion. Du får nemt en dag til at gå i papirmuseets By A/S i Gråsten - med dig hjem får du masser af inspiration til de smukkeste qulling-projekter, origami, ideer til kort, indbydelser, poser o.s.v. Du kan selv være kreativ,- tá endelig plads i cafeen og gå blot i gang, vi hjælper dig gerne. Hele året kan man komme i julehumør på julevejen.

Hvad er quilling?

Quilling er en teknik der går langt, langt tilbage i tiden - i renæssancen startede nonner og munke teknikken ved at bruge strimlerne fra renskæring af håndlavede bøger til sirlige dekorationer.
Quilling er en papirteknik, hvor papirstimler rulles, formes og limes sammen til dekorative design. Der kan laves fra helt enkle figurer til meget komplekse mønstre.

Karen-Marie Klip & Papir A/S  |   Bomhusvej 3   |  DK-6300 Gråsten   |   + 45 74 65 18 17   |   info@karenmarieklip.dk
0