Jewels hæfte
Jewels hæfte
Jewels hæfte
Jewels hæfte
Jewels hæfte
Jewels hæfte
Skønt hæfte i A4.
32 sider.
Karen-Maries Easy made Quilling Jewels. Pen quilling teknikker.
Et starterhæfte med moderne basis quillingfigurer. Hæftet er både noget for begynderne, men også tips og gode ideer til de øvede.
Fyldt med instruktioner til smykker, øreringe, kæder, ophæng, mobiler, søde fotorammer, hjerter mm. Incl. 5 cut out templates.

Lær den sjove og fantastiske teknik til at lave figur ringe af quillingstrimler, den teknik vil du blive glad for fremover.

Sværhedsgrad: Niveau 1- 3 ud af 7
Vis mere
Vis mindre

Jewels hæfte

Varenummer: 89040
Før DKK 79,50
DKK 27,50
Spar DKK 52,00
Tilbuddet gælder så længe lager haves.
Antal
   På lager
Karen-Marie Klip & Papir A/S

Karen-Marie Klip & Papir A/S samt Papirmuseets By A/S ligger under samme tag.  Vi bor i et 800 m2 stort hus der er bygget op som en by med gader, en café, Papirmuseum, lager og produktion. Du får nemt en dag til at gå i papirmuseets By A/S i Gråsten - med dig hjem får du masser af inspiration til de smukkeste qulling-projekter, origami, ideer til kort, indbydelser, poser o.s.v. Du kan selv være kreativ,- tá endelig plads i cafeen og gå blot i gang, vi hjælper dig gerne. Hele året kan man komme i julehumør på julevejen.

Hvad er quilling?

Quilling er en teknik der går langt, langt tilbage i tiden - i renæssancen startede nonner og munke teknikken ved at bruge strimlerne fra renskæring af håndlavede bøger til sirlige dekorationer.
Quilling er en papirteknik, hvor papirstimler rulles, formes og limes sammen til dekorative design. Der kan laves fra helt enkle figurer til meget komplekse mønstre.

Karen-Marie Klip & Papir A/S  |   Bomhusvej 3   |  DK-6300 Gråsten   |   + 45 74 65 18 17   |   info@karenmarieklip.dk
0