Juletræs kalender (DK)
A4 ark med Karen-Maries smukke håndtegnet juletræ.

Lim pynt og lys på og tænd et lys hver dag fra 1. - 24. december, ved at tegne en flamme med en gul tusch. Rigtig sød at give som gave eller sende det som et julekort.

Beklæd et stykke pap str. 19,5 x 27 cm med arket og sæt en snor på, så det bliver til et fint skilt.
Varenummer på pappet er: 10601
Instruktionen kan ses i Paper Passion 5 magasinet.

Karen Marie:
I 1. og 2. klasse var fru Elkær min lærerinde. Den 1. december tegnede hun på tavlen grangrene med 24 utændte lys. Vi elever måtte på skift tegne en flamme på. Hun læste en historie og vi måtte tegne til. Jeg elskede det.

Herfra fik jeg ideen til dette kalendertræ.
Vis mere
Vis mindre

Juletræs kalender (DK)

Varenummer: 36
DKK 10,00
Antal
   På lager
Karen-Marie Klip & Papir A/S

Karen-Marie Klip & Papir A/S samt Papirmuseets By A/S ligger under samme tag.  Vi bor i et 800 m2 stort hus der er bygget op som en by med gader, en café, Papirmuseum, lager og produktion. Du får nemt en dag til at gå i papirmuseets By A/S i Gråsten - med dig hjem får du masser af inspiration til de smukkeste qulling-projekter, origami, ideer til kort, indbydelser, poser o.s.v. Du kan selv være kreativ,- tá endelig plads i cafeen og gå blot i gang, vi hjælper dig gerne. Hele året kan man komme i julehumør på julevejen.

Hvad er quilling?

Quilling er en teknik der går langt, langt tilbage i tiden - i renæssancen startede nonner og munke teknikken ved at bruge strimlerne fra renskæring af håndlavede bøger til sirlige dekorationer.
Quilling er en papirteknik, hvor papirstimler rulles, formes og limes sammen til dekorative design. Der kan laves fra helt enkle figurer til meget komplekse mønstre.

Karen-Marie Klip & Papir A/S  |   Bomhusvej 3   |  DK-6300 Gråsten   |   + 45 74 65 18 17   |   info@karenmarieklip.dk
0