Karen-Maries 24 Paperstars Book
Lave mange søde stjerner bla.
Topstjerne på juletræet i pp5
Klippet stjerner i pp5

Tekst, ide og design: Karen-Marie Frøsig Fabricius
Sprog: dansk, tysk og engelsk. 76 Sider.

Nyt oplag 2014. Karen-Marie har udviklet nye værktøjer til quilling, disse er nu vist i bogen.

24 forskellige stjerner. Nogle i quilling, andre i origami, flettestjerner, håndklippede og foldede. Ganske enkelt fantastisk. Flotte store billeder af de færdige stjerner og tydelige trin for trin billeder gør det forståeligt for selv uøvede.


Se alle YouTube videoer til bogen her:
http://www.youtube.com/watch?v=EYAT...

Vis mere
Vis mindre

Karen-Maries 24 Paperstars Book

Varenummer: 87200
DKK 119,50
Antal
   På lager
Karen-Marie Klip & Papir A/S

Karen-Marie Klip & Papir A/S samt Papirmuseets By A/S ligger under samme tag.  Vi bor i et 800 m2 stort hus der er bygget op som en by med gader, en café, Papirmuseum, lager og produktion. Du får nemt en dag til at gå i papirmuseets By A/S i Gråsten - med dig hjem får du masser af inspiration til de smukkeste qulling-projekter, origami, ideer til kort, indbydelser, poser o.s.v. Du kan selv være kreativ,- tá endelig plads i cafeen og gå blot i gang, vi hjælper dig gerne. Hele året kan man komme i julehumør på julevejen.

Hvad er quilling?

Quilling er en teknik der går langt, langt tilbage i tiden - i renæssancen startede nonner og munke teknikken ved at bruge strimlerne fra renskæring af håndlavede bøger til sirlige dekorationer.
Quilling er en papirteknik, hvor papirstimler rulles, formes og limes sammen til dekorative design. Der kan laves fra helt enkle figurer til meget komplekse mønstre.

Karen-Marie Klip & Papir A/S  |   Bomhusvej 3   |  DK-6300 Gråsten   |   + 45 74 65 18 17   |   info@karenmarieklip.dk
0